ΜΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο… ΠΑΓΚΑΛΟΣ!

Δε σταματάει να μιλάει (ούτε και να… μασάει) ο συνταξιούχος πολιτικάντης Πάγκαλος. 

Έτσι, σε εμφάνισή του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών με θράσος ανάλογο του όγκου του  σχολιάζοντας τις προκλήσεις των Τούρκων για το Αιγαίο τις χαρακτήρισε «πάγιες» συμπληρώνοντας ότι «απλά εμείς το ξεχνάμε γιατί είμαστε η χώρα της φαιδρής πορτοκαλιάς. Έχουμε φαιδρό πνευματικό κόσμο συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων».

Ερωτηθείς δε για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει η Ελλάδα ο Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε «εγώ θα έλεγα να μην τους δοκιμάσουμε γιατί η Τουρκία είναι μια μεγάλη δύναμη, αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε, αλλά η ανθρώπινη ζωή δεν έχει ίδια αξία στην Ελλάδα και την Τουρκία. Η Τουρκία είναι μια χώρα του 3ου κόσμου όπου σφάζουν χιλιάδες ανθρώπων χωρίς να τους πει κανείς κάτι».

«Η Ελλάδα πρέπει να απαντά διεθνώς σε διπλωματικό επίπεδο. Όλοι οι χειρισμοί για την Τουρκία θα έπρεπε να αποφασίζονται από ένα εθνικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής» πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος.

Όλα αυτά τα είπε ο  καθ΄ έξιν και κατ’ επάγγελμα διαστρεβλωτής και υβριστής τής Ελληνικής ιστορίας, καθώς και ο υπαίτιος τής εθνικής τραγωδίας των Ιμίων, το πολιτικό παχύδερμο που όταν ερωτήθηκε από τον Αρχηγό ΓΓΕΘΑ τι θα πουν στον ελληνικό λαό σχετικά με την απομάκρυνση της σημαίας απʼ τα ελληνικά Ίμια, ο κ. Πάγκαλος απάντησε κυνικά: «Θα πείτε ότι τη σημαία την πήρε ο αέρας!».

Μη μιλάς Πάγκαλε γιατί είσαι ο ορισμός του «τζάμπα μάγκα». Κανένας δεν ξεχνά τις κατάπτυστες δηλώσεις σου, όπως δεν ξεχνά και τον ρόλο σου στην παράδοση Οτσαλάν χέρια των τούρκων. Τώρα λοιπόν που κέρδισες τα λίγα λεπτά δημοσιότητας που σου αναλογούν, χώσου ξανά στην αφάνεια της λήθης… 

Κ.Π.