ΛΥΣΣΑΞΕ Η ΚΟΜΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ… ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΖΗΤΑ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ!

Τρόμο και πανικό σκόρπισε στην κομμούνα η παρέλαση της ομάδας εφέδρων βατραχανθρώπων Ο.Δ.Ε.Υ.Ω. – Ομάδα Δυναμικών Εξορμήσεων Υψίστης Ωφελείας, την 28η Οκτωβρίου, στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης!

Έτσι, την παρέμβαση της… Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου (!!!) ζήτησε η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρία Γιαννακάκη, για… «αντιποίηση αρχής» (!!!) ενώ πανικόβλητες ανακοινώσεις εξέδωσαν η νεολέρα ΣΥΡΙΖΑ (αγαπούλα, την κουκούλα!), οι σταλινικοί του ΚΚΕ, οι παρακρατικοί της ΚΕΕΡΦΑ και διάφορες άλλες ακροαριστερές οργανώσεις-σφραγίδες.

Στις κατάπτυστες αυτές ανακοινώσεις των κομπλεξικών ΗΠΑνθρώπων, οι έφεδροι βατραχάνθρωποι χαρακτηρίζονται «τάγματα εφόδου», «απόγονοι των ναζιστών και χιτών», «φασιστικό μόρφωμα με ρητορική μίσους», «ακροδεξιοί», «επίγονοι των μαυροχιτώνων και των ταγμάτων εφόδου», «αυγό του φιδιού που εκκολάπτεται», «παραστρατιωτική ομάδα», «φασιστικό συνονθύλευμα ενστόλων» και με πλήθος άλλων εκφράσεων βγαλμένων από τους μαρξιστικούς υπονόμους.

Τι ενόχλησε τόσο πολύ το κουρδισμένο προδοταριό από την παρέλαση των εφέδρων; Ότι τραγουδούσαν το «Μακεδονία ξακουστή» και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που παρακολουθούσε την παρέλαση!

Περαστικά και… ξυδάκι, κομμούνες!