ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Τι άλλο χρειάζεται για να πεισθούν και οι πλέον δύσπιστοι ότι ο θάνατος του ομογενούς Γιώργου Κατσίφα είναι ένα έγκλημα που διαπράχθηκε από τις αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις. Μετά από πολλές αναβολές και λόγω της άρνησης της οικογένειας του δολοφονηθέντος να παραλάβουν τη σορό, αν πρώτα δεν διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση από Έλληνα ιατροδικαστή οι Αλβανοί υποχώρησαν. Ο Έλληνας ιατροδικαστής μαζί με Έλληνες νομικούς βρίσκεται στην Αλβανία, αλλά το έργο του παρεμποδίζεται και δυσκολεύεται από τις αλβανικές αρχές οι οποίες απαγόρευσαν την σχολαστική και λεπτομερή εξέταση. Επίσης εμφανώς προσπάθησαν να αποκρύψουν αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο θανάτου παρεμβαίνοντας στη σορό.

Σύμφωνα μάλιστα με προσωπική μαρτυρία ενός ιατρού, φίλου του δολοφονηθέντος, ο Κωσταντίνος πρέπει να σύρθηκε από τους δολοφόνους του για κάποια απόσταση ενώ ήταν ακόμη ζωντανός και κατόπιν του δόθηκε χαριστική βολή. Επίσης ο μάρτυρας δηλώνει ότι ο Κωσταντίνος Κατσίφας είχε καθαρά στοχοποιηθεί από τους Αλβανούς, λόγω των πατριωτικών του φρονημάτων και την μοιραία εκείνη ημέρα απειλείτο από τους αστυνομικούς. Επιπλέον ο δικηγόρος της οικογενείας αναφέρει ότι ενώ θεωρητικά έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία από τις αλβανικές αρχές δεν υπάρχει στα χέρια του κανένα επίσημο έγγραφο που αν μη τι άλλο να πληροφορεί ποιος διενέργησε τη νεκροψία. Και ενώ η αλβανική προκλητικότητα με υβριστικά πανό αθλητικών σωματείων, σαρκαστικά σχόλια δημοσιογράφων και με προκλητικές δηλώσεις του ίδιου του Αλβανού πρωθυπουργού, καθημερινά φουντώνουν, κάποιοι άθλιοι από την ηγεσία της ΓΑΔΑ, ντροπιάζοντας την στολή και το ίδιο το Σώμα, άφησαν να διαρρεύσουν πληροφορίες, ότι ο δολοφονηθείς προ 10ετίας είχα συλληφθεί για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης. Αυτό αποτελεί μια πασιφανή προσπάθεια σπίλωσης και απαξίωσης του δολοφονηθέντος και δίδει κίνητρα στις αλβανικές αρχές να αποδομήσουν την προσωπικότητα και τα πιστεύω του χαρακτηρίζοντάς τον ως πρόσωπο που κινούνταν στους κύκλους των ναρκωτικών ουσιών.

Εμπρός στην αλβανική προκλητικότητα και στον χυδαίο σαρκασμό η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών και ανθελλήνων προσπαθεί να εκτονώσει την ένταση και την αγανάκτηση της ελληνικής κοινωνίας. Η  αντίδρασή της δε απέναντι στον Ράμα και στην κυβέρνηση του μόνον μαλθακή μπορεί να χαρακτηριστεί.

Απαιτούμε:

Την ανάκληση του Έλληνα πρέσβη.

Την απέλαση του Αλβανού πρέσβη και του Αλβανού πρόξενου.

Το κλείσιμο των συνόρων και την διενέργεια αυστηρότατων ελέγχων όσον αφορά την είσοδο και την έξοδο.

Την απαγόρευση εισαγωγής όλων των αλβανικών προϊόντων.

Την ναρκοθέτηση όλων των μη επίσημων διόδων που οδηγούν από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Την άμεση, σύλληψη προσαγωγή και απέλαση όλων των Αλβανών που σχετίζονται με εγκληματικές ενέργειες ή εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε ανθελληνική προπαγάνδα.

Την θέσπιση υψηλής φορολογίας σε όλες τις επιχειρήσεις αλβανικών συμφερόντων που λειτουργούν στην Χώρα μας.

Τέλος αλλεπάλληλα διαβήματα συνοδευόμενα με ασφυκτικές πιέσεις προς το ευρωκοινοβούλιο, το δικαστήριο της Χάγης, καθώς και όλες τις διεθνείς οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων προκειμένου να καταδικάσουν ανοικτά τη δολοφονία και επιβάλουν κυρώσεις εις βάρος της Αλβανίας.  

Φυσικά αυτά τα μέτρα θα τα είχε εφαρμόσει μόνο μια κυβέρνηση Ελλήνων Πατριωτών. Μόνο μια κυβέρνηση με σθένος και γενναιότητα που πηγάζουν από την βαθιά συνείδηση της Ιστορικής μας κληρονομιάς. Μόνο μια κυβέρνηση η οποία δεν θα δίσταζε να δείξει παντού και σε όλους, ότι οι Έλληνες εμπρός στην Πατρίδα και τη Σημαία δεν υποχωρούν ούτε σπιθαμή, δεν δέχονται την παραμικρή πρόκληση και προσβολή και απαντούν χωρίς δισταγμό άμεσα.