ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ: Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια συγκλονιστική δήλωση, με δάκρυα στα μάτια, έκανε σήμερα ο πατέρας του ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ιωάννης, στο «protothema.gr.: 

«Ο Κωνσταντίνος, ήταν εμπνευσμένος από τους Έλληνες στρατιώτες του 40 -41 που έπεσαν εδώ στα χώματα της Ηπείρου. Ήταν τόσο εμπνευσμένος βαθιά, που δεν χωριζόταν από την Ελληνική σημαία. Είχε έρθει πριν πέντε χρόνια στο χωριό για να δουλέψει. Από όταν ήρθε ύψωσε την ελληνική σημαία στο λόφο που έπεσαν Έλληνες. Ήθελε το χωριό να έχει ένα πνεύμα έμπνευσης πατριωτικό για τον Ελληνισμό».

Επιπρόσθετα, ο ασυμβίβαστος αυτός ΕΛΛΗΝΑΣ κατήγγειλε το καθεστώς της παγκόσμιας κυριαρχίας που δεν υπερασπίστηκε τη Βόρεια Ήπειρο: «Θέλαμε τα χώματά μας. Δυστυχώς τα ανδρείκελα της παγκόσμιας κυριαρχίας των άλλων μας άφησαν έξω».

Να είναι πάντα υπερήφανος για τον ΗΡΩΑ γιό του και να είναι βέβαιος, πως όταν θα υπάρξει στην Ελλάδα Εθνικό Κράτος, θα δικαιωθεί ο αγώνας του Κωνσταντίνου Κατσίφα και θα κυματίσουν ξανά υπερήφανα οι ελληνικές σημαίες στην λεύτερη πλέον Βόρεια Ήπειρο, σε πείσμα των ανδρεικέλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των ντόπιων υπηρετών τους!