ΑΠΕ-ΜΠΕ (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ): Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΞ’ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ… ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ  Ή ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ;

 

 

Μια συνταρακτική αποκάλυψη κάνει σήμερα (προφανώς άθελά του…) το ΑΠΕ-ΜΠΕ (το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο – γραφείου τύπου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ).

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

«Όπως έγινε γνωστό, από την πρώτη στιγμή υπήρξε επικοινωνία για το περιστατικό μεταξύ του αρχηγού της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, με τον Αλβανό ομόλογο του -στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει- και ενημερώθηκε για το συμβάν…».

Σιγουρότατα, εφόσον το περιστατικό είχε σχέση με ομογενή μας, με υψηλό εθνικό φρόνημα και πλούσια εθνική δράση, σε γειτονική και εχθρική της Ελλάδος χώρα, αλλά και για να βγάλει την ευθύνη από πάνω του, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ενημέρωσε ΑΜΕΣΩΣ τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών Τσίπρα.

Ο οποίος, όφειλε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ με τον Αλβανό ομόλογό του, μέσω του «κόκκινου τηλεφώνου». Δεν γνωρίζουμε αν το έκανε. Οπότε, δύο εκδοχές υπάρχουν, η μία χειρότερη από την άλλη:

είτε αδιαφόρησε παντελώς για την τύχη του Κωνσταντίνου Κατσίφα (αν δεν μίλησε με τον Ράμα), είτε –κρίνοντας από την τραγική κατάληξη του συμβάντος- συναίνεσε στην εντολή δολοφονίας του «ενοχλητικού εθνικιστή» (αν μίλησε με τον Ράμα)!

Τι απ’ τα δύο συνέβη;