ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟ ΚΚΕ – ΚΝΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ!

Την δεκαετία του ’80, όταν η κυβέρνηση του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα που την εξέθετε, ερχόταν ως από μηχανής Θεός η 17Ν., έκανε μια τρομοκρατική ενέργεια και αποπροσανατόλιζε την κοινή γνώμη.

Συνεπέστατοι μαθητές και συνεχιστές της πραγματικής «πρώτης φοράς αριστερά», δηλαδή της κλεφτοπασοκαρίας, οι συριζαίοι έψαχναν από χθες εναγωνίως έναν επικοινωνιακό αντιπερισπασμό στην δολοφονία του Κων/νου Κατσίφα, για να στραφεί αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης!

Επειδή δε, στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι φίλοι, απευθύνθηκε στο… τιμημένο κουκουέ, ζητώντας βοήθεια. Κι όπως συμβαίνει όλες τις φορές που οι αστικές κυβερνήσεις ζητούν την βοήθεια του… τιμημένου, δόθηκε απλόχερα!

Σήμερα το μεσημέρι, λοιπόν, κνίτες δημιούργησαν επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος, κατά την διάρκεια απολύτως ελεγχόμενου απ’ αυτούς μαθητικού συλλαλητηρίου, πετώντας πέτρες σε αστυνομικούς, καταστρέφοντας στάσεις λεωφορείων και ΑΤΜ και γενικώς δημιουργώντας ένα «πεδίο μάχης» – δίνοντας «θέμα» για να ασχοληθούν τα ΜΜΕ και να «ξεκολλήσουν» από την δολοφονία Κατσίφα!

Άξιος ο μισθός τους και η πλήρης ασυλία που απολαμβάνουν από το ψευδοκράτος οι καπιταλιστικές τους επιχειρήσεις!