ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΗΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ», ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΕΞΑ: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Μια ακόμη επίθεση σε βάρος Συναγωνιστή συνέβη σήμερα το πρωί και συγκεκριμένα εναντίον του δημοτικού συμβούλου με την «Ελληνική Αυγή για τον Άλιμο», Χαρίλαο Μέξα.

Μετά την προηγηθείσα δολοφονική βομβιστική επίθεση στις 15 Ιανουαρίου 2018, (όταν ομάδα εποχούμενων αναρχοκομμουνιστών έφθασε στο σπίτι του Συναγωνιστή μας- απόστρατου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού- και  πυρπόλησε δύο αυτοκίνητα, καίγοντάς τα ολοσχερώς και θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των μελών της οικογένειας του Συναγωνιστή μας), στις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου, ομάδα 15 κρανοφόρων παρακρατικών αλητών επετέθη στο σπίτι του με καταιγισμό  δοχείων που περιείχαν κόκκινη και μαύρη μπογιά. Οι θρασύδειλοι παράνομοι εξαφανίσθηκαν τρέχοντας μετά από την οργισμένη αντίδραση της οικογενείας και των γειτόνων.

Στέλνουμε μήνυμα προς τους αναρχικούς παρακρατικούς αλήτες και τους άτιμους προστάτες τους: Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deuterh-epithesh-kata-tou-sunagwnisth-charilaou-meja-tipota-den-lugize#ixzz5VJsTxrsV