ΣΤΙΣ 19:30 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ

Στις 19.30 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον θυμό και την αγανάκτηση για την δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσιφα από τις ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας.

Εκατό και πλέον Αλβανοί αστυνομικοί όλων των βαθμίδων κυρίως ειδικές δυνάμεις, με την συνδρομή ελικοπτέρων και drone περικύκλωσαν τον ελληνόψυχο Βορειοηπειρώτη που από το πρωί υπερασπιζόταν την Ελληνική Σημαία που είχε υψώσει στο χωριό του τους Βουλιαράτες! 

Το απόγευμα της Κυριακής με πρόφαση την αυτοάμυνα οι επίλεκτοι των ειδικών δυνάμεων αποφάσισαν να τον εκτελέσουν όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ με δύο σφαίρες την μία στο κεφάλι και την άλλη στο στήθος. Εκατό και πλέον αστυνομικοί, drones, ελικόπτερα όλα αυτά εναντίων ενός νεου παιδιού που είχε ερωτευτεί την Πατρίδα.

Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι, δεν ήταν αυτοάμυνα των Αλβανών αστυνομικών αλλά του αδερφού μας Κωσταντίνου Κάτσιφα. Καλείται κάθε Έλληνας και Ελληνίδα να παραβρεθεί ΣΗΜΕΡΑ – ΤΩΡΑ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:30 στην Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα.

ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα
(Αρ. Βεκιαρέλη 7, Φιλοθέη)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stis-19.30-sugkentrwsh-diamarturias-sthn-albanikh-presbeia-sthn-athhna-gia#ixzz5VFYtjj3T