Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Η… ΚΑΣΕΤΑ

Με «ζώνη ασφαλείας» 100 μέτρων από κάθε πλευρά, που είχαν στήσει ΜΑΤ και ασφαλίτες για να τον κρατήσουν μακριά από τον «εχθρό-λαό», πέρασε αλώβητος ο πρόεδρος Πάκης από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Κι όταν μια ομάδα διαδηλωτών θέλησε να κινηθεί προς την εξέδρα, τους μπλόκαραν τα ΜΑΤ.

Έτσι, εκ του ασφαλούς, ο πρόεδρος των Τσιπροκαμμένων και του «συνταγματικού» τόξου, βρήκε την ευκαιρία να βάλει μπροστά την «κασέτα» περί «νοσταλγών του φασισμού και του ναζισμού», που επαναλαμβάνει κάθε μέρα, σαν… παπαγάλος:

«Το όχι πρέπει να εμπνέει και στον αγώνα για την υπεράσπιση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος απέναντι στους Πλην όμως, πάντα διδασκόμενοι από την πικρή εμπειρία του φασισμού και της εγκληματικής συνεργασίας του με το ναζισμό, δηλώνουμε αποφασισμένοι ν’ αγωνισθούμε εναντίον όλων των μορφωμάτων που προανέφερα, και τα οποία «νοσταλγούν» τον φασισμό και το ναζισμό, για να υπερασπισθούμε, απέναντί τους, το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και να μην βιώσουμε, ποτέ ξανά, τους εφιάλτες του παρελθόντος».
Είναι τελείως ακατάλληλος να μιλάει για το ηρωϊκό «όχι» του Ι. Μεταξά και του ελληνικού λαού, αυτός που υπογράφει με χέρια και με πόδια όλα τα προδοτικά νομοθετήματα που του πασάρουν αυτοί που τον μάζεψαν από το πολιτικό περιθώριο και τον έκαναν πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους – από Μνημόνια μέχρι Συμφωνία των Πρεσπών- και που τον είχε στριμώξει σε μια γωνίτσα του καναπέ του προεδρικού μεγάρου ο Ερντογάν Πασάς και μετά του έκανε και… βαθιά υπόκλιση!

Κι αν έχει τέτοια… κάψα να πολεμήσει τον φασισμό και τον ναζισμό, μόλις θα πάρει δρόμο από την προεδρία, ας φτιάξει ένα κόμμα να κατέβει στην πολιτική, να δούμε αν θα βρει την ψήφο του!