ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΚΗ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ! Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!

Την τρίτη δημόσια εμφάνισή του, πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος Πάκης Παυλόπουλος στην περιοχή Θεσσαλονίκης – την οποία είχε να επισκεφθεί από τότε που ο Τσίπρας του, υπέγραψε την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κι αυτή, όπως και οι προηγούμενες δύο (στη δοξολογία στον Ναό του Αγίου Δημητρίου και στην Λέσχη Αξιωματικών – όπου έδωσε… συστάσεις στους Σκοπιανούς για εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών…), ήταν εν μέσω ασφαλιτών και μακριά κι αλάργα από τον «εχθρό-λαό».

Πιο συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τα Συμμαχικά Κοιμητήρια του Ζέιτενλικ, όπου είπε το ανιστόρητο, ότι οι ηρωικοί νεκροί της Αντάντ υπερασπίστηκαν την… ελληνικότητα της Μακεδονίας!!!

Φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει την… συνήθη «αντιφασιστική» αναφορά του, λέγοντας πως «υπάρχουν σήμερα δυνάμεις που το επιβουλεύονται το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και είναι ανάγκη να αντισταθούμε σε αυτές».

Αύριο, όμως, που ο… λαοφιλέστατος θα παραστεί αναγκαστικά στην στρατιωτική παρέλαση, πόσες χιλιάδες ένστολοι και ασφαλίτες θα τον φυλάνε από τον «εχθρό-λαό»; Και σε ακτίνα πόσων δεκάδων μέτρων; Ή μήπως εκατοντάδων;