ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΝΕ (ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;) ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ακόμα εξευτελιστική εικόνα της «αστυνομίας», δημοσιοποιήθηκε σήμερα στα κοινωνικά δίκτυα.

Το σχετικό βίντεο είναι τραβηγμένο από την δήθεν «εισβολή» (τα συντρόφια τους άνοιξαν τις πόρτες…) φυτών της ΚΝΕ (μαθητοπατέρων…) στο υπουργείο Παιδείας και στο γραφείο του ομοϊδεάτη τους Γαβρόγλου και δείχνει τσογλανάκι της ΚΝΕ να πετάει έξω με τις κλωτσιές και βρίζοντάς τον, υψηλόβαθμο αξιωματικό της «αστυνομίας» κι αυτός να μην αντιδρά στον πρωτοφανή αυτόν εξευτελισμό ολόκληρου του αστυνομικού σώματος – αντί να γυρίσει και να σκάσει δυο σκαμπίλια στα αβροδίαιτα μούτρα του φυτού!

Έτσι κατάντησαν την Αστυνομία οι σύντροφοι Τσίπρας και Καμμένος! Αλλά για να μη χαϊδεύουμε αυτιά, δε φταίνε μόνο αυτοί. Φταίνε κι όσοι ανέχονται να γίνονται κλωτσοσκούφι των κουτσουμποτσόγλανων!

(ΥΓ) 1: Στα τσογλανάκια της ΚΝΕ σούζα και στους Έλληνες πατριώτες ξύλο, χημικά και συλλήψεις! Κάποιοι επίορκοι πρέπει να ντρέπονται που φοράνε αυτή την τιμημένη στολή, γιατί τη λερώνουν και την ξεφτιλίζουν!

(ΥΓ) 2: Λέτε το αλητοτσογλανάκι του ΗΠΑνθρωπου Κουτσούμπα να ακολουθήσει τα χνάρια του Τσίπρα και σε μια 20ετία να γενεί κατοχικός πρωθυπουργός των Αμερικάνων;

(ΥΓ) 3: Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!