ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ «ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ» ΟΡΟΥΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ 19ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!!

Τελικά, με καθυστέρηση ενός μηνός και βάλε, οι «αρχές» εντόπισαν τον κομμουνιστή που επιχείρησε να δολοφονήσει μια 19χρονη κοπέλα που καθόταν αμέριμνη σ’ ένα παγκάκι της κεντρικής πλατείας του Αγρινίου, με ρίψη φωτοβολίδας σε ευθεία βολή!

Σχηματίστηκε δικογραφία, οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Αγρινίου και αφέθηκε… ελεύθερος!!!

Ναι, δε σας γελάνε τα μάτια σας, αφέθηκε ελεύθερος!!!  

Προσέξτε, δεν αφέθη ελεύθερος γιατί κατάφερε να αποδείξει την αθωότητά του, ή γιατί παρουσίασε κάποια στοιχεία που ανατρέπουν το κατηγορητήριο και δημιουργούν αμφιβολίες για την ενοχή του, αλλά γιατί θεωρήθηκε ότι δεν έκανε δα και κανένα έγκλημα, εφόσον είναι «κοινωνικός αγωνιστής» κι έκανε ότι έκανε για να τιμήσει τη μνήμη του Φύσσα!

Βέβαια, η «σκληρή» ανακρίτρια, δεν το άφησε τελείως «ατιμώρητο», γιατί «παραφέρθηκε» το παιδί!!! Του επέβαλλε τους «περιοριστικούς» όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα!!! Του έκαναν τα μούτρα, κρέας!

Αυτή είναι η σκληρή σταλινική χούντα που μας κυβερνάει, και καθ’ αυτόν τον τρόπο προστατεύει τα όργανά της, που «παραφέρονται», πάνω στον επαναστατικό ενθουσιασμό τους! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

(ΥΓ): Αλλά, να είναι σίγουροι όλοι, πως έχει ο καιρός γυρίσματα…