ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Ή ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ; Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Από τις απαρχές της διακυβέρνησης της χώρας από το συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Χρυσή Αυγή επισήμανε στον πλέον υψηλό τόνο πως πρόκειται για μια ακόμα κυβέρνηση η οποία θα περιοριστεί και θα αναλωθεί στην διαχείριση της φτώχειας και εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού. Όπερ και εγένετο.

Στα πλαίσια της διαχείρισης ταύτης, η συγκυβέρνηση-θίασος επιδόθηκε στη λήψη σκληρότατων μνημονιακών μέτρων με κορωνίδα αυτών τον άθλιο Νόμο Κατρούγκαλου, τις συνέπειες του οποίου υφίστανται κατά δραματικό μάλιστα τρόπο χιλιάδες συνταξιούχων, ενώ ταυτόχρονα επιδίωξε με μαεστρία είναι η αλήθεια να χρυσώσει το χάπι μοιράζοντας επιδόματα φτώχειας δίκην παρηγοριάς στον -βαριά- άρρωστο.

Με αυτή την παλαιά κομμουνιστική μέθοδο, οι πολιτικάντηδες της αριστεράς (πάντοτε σε συνεννόηση με τον συνεταίρο και συνεργό τους Πάνο Καμμένο) επιχείρησαν και επιχειρούν ακόμα να καλλιεργήσουν στα φτωχά λαϊκά στρώματα την ψευδαίσθηση πως η κυβέρνηση καταπολεμά στο μέτρο του δυνατού τα καθημερινά τους προβλήματα. Είναι όμως το ζητούμενο για τον Ελληνικό Λαό τα επιδόματα φτώχειας των οποίων μάλιστα ο χαρακτήρας είναι παροδικός και έκτακτος ή αντίθετα είναι η διαμόρφωση των συνθηκών εκείνων που κρίνονται αναγκαίες ώστε να επέλθει η επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας επί υγιών βάσεων;

Τόσο για την αριστερά που σήμερα κυβερνά όσο και για την ψοφοδεξιά που κυβερνούσε χθες και πιθανώς να κυβερνά ξανά αύριο, είναι προφανής εκ των πράξεών τους η προτίμηση στο πρώτο. Για τον Λαϊκό Εθνικισμό όμως και για την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, το ζητούμενο για το οποίο οφείλουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια επίτευξης είναι η αποκάθαρση του δημόσιου βίου από τους οικονομικούς απατεώνες και βεβαίως η εξυγίανση της ελληνικής οικονομίας ώστε με την κατάλληλη κρατική οικονομική στόχευση και πολιτική να τεθούν οι στέρεες βάσεις της προσδοκώμενης ανάπτυξης.

Αν η πολιτική της αριστεράς με «κοινωνικό» πρόσημο είναι το μοίρασμα των φτωχοεπιδομάτων, τότε εμείς οι Εθνικιστές, οι εγγυητές ενός αληθούς Κοινωνικού Κράτους, δεν μπορούμε παρά να χλευάσουμε και την αριστερά και τους δήθεν «κοινωνικούς της αγωνιστές». Διότι απλούστατα, για το Εθνικό και Κοινωνικό Κράτος που οραματίζεται και αγωνίζεται να χτίσει η Χρυσή Αυγή, ο Λαός δεν συμμετέχει ως επαίτης αλλά ως αξιοπρεπής και περήφανος συνδιαχειριστής.

Υπό αυτό το πρίσμα ως εκ τούτου, στόχος του Λαϊκού Εθνικισμού δεν μπορεί να είναι η διόγκωση λαϊκών στρωμάτων επαιτών των κρατικών επιδομάτων φτώχειας αλλά τουναντίον, η δημιουργία μιας παραγωγικής οικονομίας η οποία θα δίνει το δικαίωμα στους πολίτες του Κράτους να διεκδικούν αξιοκρατικά το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία και συνεπακόλουθα στη σύνταξη. Προπαντός όμως, το μελλοντικό Εθνικό και Κοινωνικό Κράτος το οποίο θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την ανάκτηση της εθνικής Τιμής και Αξιοπρέπειας των συμπατριωτών μας στο διεθνές στερέωμα, απαιτεί Έλληνες πολίτες αξιοπρεπείς και έντιμους.

Όσο λοιπόν, το κατ’ ευφημισμό «δημοκρατικό» τόξο θα μεγεθύνει το αισχρό και αποδεδειγμένα εξόχως ζημιογόνο κομματικό Κράτος διορίζοντας χωρίς καμιά φειδώ τα κομματόσκυλά του προκειμένου να διατηρείται στην εξουσία και μοιράζοντας επιδόματα εξαθλίωσης στους υπολοίπους, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα επεξεργάζεται προτάσεις και λύσεις στα μείζονα και χρόνια προβλήματα που δρουν ανασχετικά σε κάθε απόπειρα οικονομικής προόδου και ανάκαμψης.   

Με απλά λόγια, για εμάς τους Εθνικιστές οικονομική και κοινωνική πολιτική δεν είναι οι διορισμοί στο δημόσιο, η κακής ποιότητας παροχή υπηρεσιών από το Κράτος και βεβαίως επιδόματα υπό μορφήν ασπιρίνης σε βαριά ασθενή, αλλά η παραγωγή και η αύξησή της. Διότι αποτελεί βαθιά πεποίθησή μας πως η οικονομική ανάπτυξη της χώρας εξαρτάται άμεσα από τις παραγωγικές της δυνατότητες, τις οποίες οι δανειστές και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους τείνουν να εκμηδενίσουν.