ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ «ΕΥΦΟΡΙΚΗΣ» ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Είχαμε επισημάνει όταν έπεσε στο τραπέζι το θέμα της νομιμοποίησης της «ιατρικής» και «βιομηχανικής» κάνναβης, ότι το συριζοψεκασμένο αληταριό θέλει να καταλήξει –με την παλιά κομμουνιστική τακτική του σαλαμιού»- και στην νομιμοποίηση της «ευφορικής» κάνναβης, δηλαδή να νομιμοποιήσει τη μαστούρα! Διότι, μόνο μαστουρωμένοι και ζαβλακωμένοι οι νέοι μας θα ανέχονται το ξεπούλημα της πατρίδας και του μέλλοντός τους, από τους πωρωμένους επαγγελματίες ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Την πρόθεσή τους αυτή, την προανήγγειλε με άρθρο του υπό τον τίτλο «Κάν’ το όπως ο Τζάστιν» στέλεχος των υπογείων Μαξίμου, στην επίσημη ιστοσελίδα του συριοζοαληταριού. Πάρτε μια γεύση:

«Την περασμένη εβδομάδα ο Καναδάς έγινε η πρώτη εκ των ισχυρών της G20 που νομιμοποίησε τη χρήση της ευφορικής κάνναβης. Η κυβέρνηση του Τζάστιν Τριντό προχωρά σε μια ιστορική μεταρρύθμιση που αναμένεται να αλλάξει πολλά στα διεθνή δεδομένα. Άλλωστε πρόκειται για τη δεύτερη χώρα όπου σε πανεθνικό επίπεδο είναι νόμιμη η πώληση ψυχαγωγικής κάνναβης μετά την Ουρουγάη. Το παράδειγμα της μεταρρύθμισης αυτής έρχεται να σπάσει ταμπού και αντιεπιστημονικές – τρομολαγνικές αιτιάσεις κατά της χρήσης κάνναβης.

Ταυτόχρονα, σημαντικό θα είναι και το δημοσιονομικό αποτέλεσμα αυτής της κίνησης, αφού τα φορολογικά έσοδα από τη νόμιμη πώληση αναμένεται να σπάσουν… τα κοντέρ. Το «ξεπούλημα» των αποθεμάτων που κατεγράφη μόλις τις πρώτες λίγες ημέρες δεν αφήνει πολλές αμφιβολίες…

Υπό τον έλεγχο του κράτους, με επιστημονικά κριτήρια που θα διασφαλίζουν την ποιότητα και την ασφάλεια, με πρωτογενή παραγωγή στη χώρα, οι προοπτικές είναι μεγάλες. Στα δημόσια έσοδα, στις επενδύσεις, στις θέσεις εργασίας, στην υγεία των πολιτών, στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Πολιτική βούληση χρειάζεται και σύγκρουση με τον συντηρητικό αντιεπιστημονισμό. Κάν’ το όπως ο Τζάστιν!».

Τοιούτοι μας κυβερνούν!