ΕΙΝΑΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;

Χορός εκατομμυρίων έχει στηθεί, μετά τη συνέντευξη του Κοτζιά στο Κρήτη TV, στην οποία αποκάλυψε όσα συνέβησαν στο υπουργικό συμβούλιο της 16ης Οκτωβρίου, υποστηρίζοντας ότι ο Καμμένος είπε πως η κυβέρνηση πήρε 50 εκατομμύρια ευρώ από τον Σόρος, για την Συμφωνία των Πρεσπών!

Σε απάντησή του, ο Καμμένος διέψευσε ότι έκανε οποιαδήποτε αναφορά στον Τζορτζ Σόρος και επικαλέστηκε τα πρακτικά και τους παρόντες. Πράγματι, ένας από τους παρόντες, ο υπουργός Σπίρτζης έσπευσε να δηλώσει ότι «δεν έχω ακούσει τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», αδειάζοντας τον Κοτζιά. Ωστόσο, λίγο αργότερα… τροποποίησε την αρχική δήλωσή του, αδειάζοντας τον… Καμμένο: «όταν κάποιος λέει «δεν άκουσα», ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει οτιδήποτε. Απλά, δεν άκουσε».

Κανένας άλλος δεν διαψεύσει, αλλά ούτε και επιβεβαιώνει.

Εις ότι αφορά τα πρακτικά που επικαλείται ο Καμμένος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Τζανακόπουλος τα χαρακτήρισε «εκ του νόμου απόρρητα»!!!

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα «όμορφα», η «δικαιοσύνη» σφυρίζει αδιάφορα! Εδώ έγινε (;) λόγος για 50 εκατομμύρια ευρώ, όταν ο Παπαντωνίου πήγε μέσα «μόνο» για 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Καμμένος μπορεί να διαψεύδει όσο θέλει, αλλά ο Κοτζιάς «δεν είναι ούτε μανάβης ούτε μπακάλης»! Δεν είναι κάποιο τυχαίο υπουργάκι της σειράς και δεν είναι χτεσινός στην «πιάτσα». Γιατί δεν βγαίνει, λοιπόν, να τον διαψεύσει επισήμως ο πρωθυπουργός Τσίπρας; Τι φοβάται άραγε; Μήπως, ότι ο Κοτζιάς αξιοποίησε την παλαιότερη «πείρα» του (σε άλλες καταστάσεις…) και τους έχει όλους καταγεγραμμένους, κι εφαρμόσει μετά το «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων»;

Και εν τέλει, πρέπει να μάθει εδώ και τώρα ο ελληνικός λαός, αν ειπώθηκε αυτή η φοβερή κατηγορία, κι αν ναι, ποιοι πήραν τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας!