ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Κάποιος… φούρνος θα γκρέμισε σήμερα και ο πρόεδρος… Νοτίου Ελλάδος (είχε να περάσει τα Τέμπη από τότε που ο άνθρωπος που τον μάζεψε από τα αζήτητα της πολιτικής και τον έκανε πρόεδρο, υπέγραψε την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!), εμφανίστηκε σήμερα στην δοξολογία που έγινε στον Άγιο Δημήτριο της Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού, στην Λέσχη Αξιωματικών….

Ασφαλέστατοι βεβαίως και οι δύο χώροι, μακριά απ’ τον «εχθρό-λαό», ενώ επιπροσθέτως δεν υπήρξε καμμιά αναγγελία της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη… Είναι αυτό που λέει ο «εχθρός-λαός»: πήγες σαν τον κλέφτη!

Μιλώντας στην δεξίωση, εμφανίστηκε προς τιμήν ως κήρυκας της εθνικής ενότητας των Ελλήνων, δηλώνοντας πως «η ιστορία δεν θα μας συγχωρέσει έναν νέο διχασμό». Αμέσως μετά… συνήλθε και φερόμενος ως κομματάρχης και εθνικός διχαστής, άρχισε να πολιτικολογεί ακατάσχετα, λέγοντας  πως «θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα μορφώματα του λαϊκισμού και του ρατσισμού, που αγγίζουν τον φασισμό και το ναζισμό», ότι «πρέπει να αφήσουμε πίσω τις πολιτικές που δημιούργησαν τα μορφώματα» και άλλα τέτοια τσιπροκαμμενικά!

Τέλος, περιφρονώντας την θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού –που γίνεται συντριπτική πλειοψηφία στην Μακεδονία- πήρε θέση υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, κι άρχισε τις… νουθεσίες προς τους Σκοπιανούς, να ολοκληρώσουν την αναθεώρηση του Συντάγματος, σύμφωνα με την Συμφωνία των Πρεσπών!

Ωστόσο, όλα έχουν ένα τέλος σ’ αυτή τη ζωή και τελειώνει η αλήστου μνήμης προεδρία του κι επιστρέφει στα αζήτητα της πολιτικής και της ιστορίας! Μιας ιστορίας, που θα είναι πολύ σκληρή μαζί του!