ΟΙ ΝΤΟΥΦΕΚΑΛΕΥΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ» ΚΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΠΟΥ… ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

Κανείς βεβαίως δεν αμφισβητεί τον σημαίνοντα ρόλο του κομμουνιστή Κοτζιά στις πολλές και διάφορες προδοσίες που επιτελούνται, αλλά το να πέσει όλο το βάρος των προδοσιών στον Κοτζιά και να αθωώνονται οι ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ Τσίπρας και Καμμένος, είναι τελείως εξωφρενικό!

Ωστόσο, αυτό επιχειρεί η διαδικτυακή «εθνικοφροσύνη», για να βγάλει λάδι τους Τσιπροκαμμένους – που έχουνε τον «μπεζαχτά» και πληρώνουν καλά!

Έτσι, είδαμε δημοσιεύματα του τύπου: «Ν. Κοτζιάς: Ο άνθρωπος που πρόδωσε το εθνικό σχέδιο επέκτασης των χωρικών υδάτων», «Πώς η Ελλάδα απέκτησε μειονότητα «Μακεδόνων» στο έδαφός της με την υπογραφή Ν. Κοτζιά στην Συμφωνία των Πρεσπών».

Καταλάβατε τώρα; Δε φταίει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τσίπρας που δεν ανακοινώνει των εθνικών χωρικών υδάτων στο Αιγαίο και που πήρε πίσω την απόφαση για επέκταση ακόμα και στο… Ιόνιο (!!!) και ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καμμένος που τον στηρίζει στις αποφάσεις του, αλλά ο Κοτζιάς που το… μαρτύρησε. Γιατί ωρέ ντουφεκαλεύρηδες, στα… κρυφά θα γινόταν η επέκταση, χωρίς να το πάρουν χαμπάρι οι Τούρκοι και οι υπόλοιποι;  

Δε φταίει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τσίπρας που υπόγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών, ούτε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καμμένος που του έδωσε το στυλό για να την υπογράψει, αλλά ο… Κοτζιάς που την συνυπέγραψε!

Ουστ, λαμόγια!