ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Ολοκληρώνονται με γοργούς ρυθμούς τα επιμέρους στάδια υλοποίησης της συμφωνίας των Πρεσπών και συνεπακόλουθα της προδοσίας της Μακεδονίας μας, έναν σχεδόν αιώνα μετά την τιτάνια προσπάθεια του Ελληνικού Έθνους που οδήγησε εν τέλει στην εκδίωξη των επιβουλέων της και στην απελευθέρωσή της.

Η υπερψήφιση των συνταγματικών αλλαγών στην βουλή των Σκοπίων, παρουσιάζεται στην ελληνική κοινή γνώμη ως γεγονός απροσδόκητο, το οποίο μάλιστα οι νταβατζήδες της ενημέρωσης προβάλλουν ως αποτέλεσμα αφόρητων πιέσεων και εκβιασμών σε βουλευτές της σκοπιανικής αντιπολίτευσης, ενώ δεν έλειψαν και οι καταγγελίες περί χρηματισμού προκειμένου να συγκεντρωθεί ο αναγκαίος αριθμός αυτών. Μικρή ωστόσο σημασία έχουν όλα αυτά μπροστά στο τρομαχτικό γεγονός της Προδοσίας για την οποία φέρει ακέραια την ευθύνη όχι η σκοπιανική κυβέρνηση μήτε οι αποστάτες της αντιπολίτευσης των Σκοπίων αλλά η κατάπτυστη και ανθελληνική κυβέρνηση των Αθηνών.

Ο συνεργός στο εθνικό έγκλημα Καμμένος εξαπατά τον Λαό

Τις εντυπώσεις των πανηγυρισμών της ελληνόφωνης αριστεράς για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια, αποπειράθηκε να διασκεδάσει ο συνεργός του αντεθνικού εγκλήματος της Συμφωνίας των Πρεσπών, Πάνος Καμμένος. Ο οποίος μάλιστα δήλωσε μέσω Twitter πως ντρέπεται επειδή βουλευτές της σκοπιανικής αντιπολίτευσης ψήφισαν υπέρ της πρότασης Ζάεφ αφού πρώτα τους διατέθηκε το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Ντρέπεται για τους σκοπιανούς αλλά ούτε λόγος για την ντροπή που θα έπρεπε να αισθάνεται για τον εαυτό του, ως συνεργού του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της Πατρίδος τα τελευταία 44 χρόνια.

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της απάτης Καμμένου, αρκεί να θυμηθεί τις παλαιότερες δηλώσεις του. “Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στα αποτελέσματα της εξωτερικής πολιτικής που ασκείται από το Νίκο Κοτζιά”, υποστήριζε μεγαλοφώνως ο Π. Καμμένος όταν ο Κοτζιάς καθύβριζε και απέκλειε τη Χρυσή Αυγή, η οποία δια του Αρχηγού της προειδοποιούσε τον Ελληνικό Λαό για την επικείμενη προδοσία. Κι όταν προ ολίγων μόνο μηνών ολάκερος ο Ελληνισμός βρισκόταν σε διαρκή αγωνιστική εγρήγορση μπρος στην προοπτική του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, ο Π. Καμμένος αντί να ρίξει την κυβέρνηση και να ματαιώσει τα σχέδια της Προδοσίας, δήλωνε μετά βεβαιότητος πως όταν έρθει η Συμφωνία στην ελληνική βουλή θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν θα συμβεί διότι τόσο το δημοψήφισμα στα Σκόπια όσο και οι συνταγματικές αλλαγές στο κοινοβούλιο των Σκοπίων δεν πρόκειται να περάσουν. Διαψεύστηκε παταγωδώς και στη μια εκτίμηση και στην άλλη και πλέον το μόνο που του απέμεινε είναι να υποστηρίζει πως θα αποχωρήσει από τον συνεταιρισμό με το ΣΥΡΙΖΑ όταν η αντεθνική συμφωνία έρθει προς ψήφιση στη βουλή. Έπεσε έξω στις προβλέψεις του ή απλά κέρδιζε χρόνο εξαπατώντας τους Έλληνες; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η ΝΔ επικυρώνει σιωπηρά την Εθνική Προδοσία

Η ΝΔ από την πλευρά της, αφού υποχρεώθηκε από τον ωκεανό της Εθνικής Οργής που εκδηλώθηκε στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια να ταχθεί κατά της Συμφωνίας, παρακολουθεί το ξετύλιγμα της Προδοσίας τηρώντας ένοχη σιωπή, περιοριζόμενη να δηλώσει πως δεν θα την ψηφίσει μεν, θα την σεβαστεί δε. Αρκεί βέβαια κάποιος να συγκρίνει τις λυσσώδεις αντιδράσεις της ΝΔ στο ζήτημα της απλής αναλογικής που έφερε παλαιότερα προς ψήφιση η κυβέρνηση σε σχέση με τις αντιδράσεις αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, για να διαπιστώσει την δήθεν “σφοδρή αντίθεσή” της στο εθνικό έγκλημα που λαμβάνει χώρα. Γιατί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον θεσμικό του ρόλο και ταυτόχρονα με τα πανίσχυρα μέσα που έχει στη διάθεσή του (μέσα ενημέρωσης, διεθνείς και εγχώριες επαφές) δεν προχώρησε σε ενέργειες ικανές να αποτρέψουν την προδοσία, όπως θα ήταν για παράδειγμα να θέσει προ των ευθυνών του τον Πρόεδρο της δημοκρατίας απαιτώντας προκήρυξη εκλογών ή τουλάχιστον δημοψήφισμα, ή έστω να δηλώσει ευθαρσώς προς τους εταίρους και τα θεσμικά όργανα στα οποία συμμετέχει πως μια μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ θα ακυρώσει την Συμφωνία διότι -πέραν όλων των άλλων- αντιτίθεται σ’ αυτή η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού; Αλλά ας μην γελιόμαστε, η ΝΔ δεν τολμά καν να αναφέρει τη λέξη ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Για να είμαστε ξεκάθαροι: το διεφθαρμένο και πλήρως ελεγχόμενο από τους ξένους πολιτικό σύστημα όχι μόνο προβαίνει στην εγκληματική πράξη της προδοσίας της Μακεδονίας στους σλάβους αλλά επιπλέον, επιχειρεί να εκμηδενίσει τις αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού απέναντι στην Εθνική Προδοσία. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που προειδοποίησε τους Έλληνες ήδη από το 2015 για την επικείμενη προδοσία που σήμερα οδεύει με ταχείς ρυθμούς προς την υλοποίησή της. Γι’ αυτό και τέθηκε εξαρχής στην πρωτοπορία των εθνικών κινητοποιήσεων, δίχως μικροκομματικές σκοπιμότητες και χωρίς επιδίωξη καπελώματός τους, γεγονός που αναγνωρίστηκε από το σύνολο των Ελλήνων πλην των κομματόσκυλων της ΝΔ και του κόμματος-συνεργού στο εθνικό έγκλημα- Καμμένου.

Τετελεσμένο γεγονός η Προδοσία ή Εθνική Αντίσταση μέχρις εσχάτων;

Μην τρέφεται την παραμικρή αυταπάτη πως η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να τεθεί στα σκουπίδια της Ιστορίας -όπου και πραγματικά ανήκει- από τους πατριδοκάπηλους και ψοφοδεείς πολιτικάντηδες της ΝΔ, των ΑΝΕΛ και των νόθων τους πολιτικών σχηματισμών που δρουν ως ουρά του ενός ή του άλλου. Αυτοί, λιγότερο ή περισσότερο, καλούν τον Ελληνικό Λαό σε αδράνεια και απραξία υποστηρίζοντας πως τίποτε δεν μπορεί πλέον να αποτραπεί. Η Χρυσή Αυγή λοιπόν, έχοντας πλήρη επίγνωση των ευθυνών της έναντι του Έθνους και της Ιστορίας, καλεί τον Ελληνικό Αγώνα σε Εθνική Αντίσταση μέχρις εσχάτων, Εθνική Αντίσταση στην πρωτοπορία της οποία το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όπως πάντοτε μέχρι σήμερα έπραξε, θα δώσει το βροντερό παρόν! Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική!