«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!

Στο πλιάτσικο επιδίδονται κάποια «προσφυγάκια» και «προσφυγόπουλα» στην Λέσβο, γεμίζοντας καθημερινά το αστυνομικό δελτίο.

Δείτε τι γράφει το δελτίο μέσα σε μια μονάχα μέρα, την προχθεσινή, σ’ ένα νησί που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν όαση τάξης και ασφάλειας:

Περίπτωση 1η: Συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, στην παραπάνω περιοχή, οι συλληφθέντες προσπάθησαν να αφαιρέσουν τσάντα 29χρονου ημεδαπού, που ήταν τοποθετημένη σε δίκυκλο όχημα του τελευταίου, η οποία περιείχε φωτογραφική μηχανή, το χρηματικό ποσό των -70- ευρώ, ρουχισμό καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον τελευταίο.

Περίπτωση 2η: Συνελήφθη στη Μυτιλήνη, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς στην παραπάνω περιοχή, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο 40χρονου αλλοδαπού.

Το παραπάνω κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών και κατασχέθηκε.

Περίπτωση 3η: Συνελήφθη στη Μόρια της Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς, μπήκε σε αυλές δύο οικιών στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε διάφορα είδη ρουχισμού και υπόδησης, συνολικής αξίας -160- ευρώ περίπου.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών και κατασχέθηκαν.

Περίπτωση 4η: Συνελήφθηστη Μυτιλήνη ένας αλλοδαπός, ηλικίας 16 ετών, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 16χρονος αφαίρεσε από αυτοκίνητο 60χρονου ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή, ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας -215- ευρώ. Το προαναφερόμενο κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών και κατασχέθηκε.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!\

Οι δε κάτοικοι της Λέσβου, ας φροντίσουν την επόμενη φορά να ψηφίσουν μαζικά Χρυσή Αυγή. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία να σωθούν απ’ αυτές τις καταστάσεις!