ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ: «ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ» – «ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ»

Σε άγριο… ξεκατίνιασμα δύο εκ των κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που υπάρχουν στην πιάτσα, αυτού που παρέμεινε κι αυτού που εγκατέλειψε εγκαίρως το βυθιζόμενο σκάφος, προχώρησαν σήμερα οι Σπίρτζης (αποδράσας από το ΠΑΣΟΚ και υπουργός παρακαλώ!) και Μανιάτης (παραμένων).

Οι απείρου κάλλους διάλογοι ξεκίνησαν όταν ο Σπίρτζης κλείνοντας την τοποθέτησή του ανέφερε στον εισηγητή της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, απευθυνόμενος όμως εμμέσως πλην σαφώς στο πρόσωπο του Μανιάτη τα εξής: «Μια παράκληση προς τον κ. Καραμανλή. Ένα μέλος του ΚΙΝΑΛ (ο Μανιάτης) να το πάρετε από τώρα στη ΝΔ, για να αποφύγουμε τις εντάσεις. Ο κ. Σαμαράς είπε τα καλύτερα για τον κ. Μανιάτη, να μην μπαίνει μέχρι τις εκλογές σε τέτοια δοκιμασία, πάρτε τους από τώρα, να μην έχουμε τριγμούς…»

Ακολούθησαν οι εξής διάλογοι:

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Επειδή κ. Σπίρτζη σας ενδιαφέρει τι γίνεται στα υπόγεια του Μαξίμου, ως μέλος του ΚΙΝΑΛ σας ενημερώνω, ότι το ΚΙΝΑΛ που το θεωρείτε στρατηγικό σας αντίπαλο, το ΚΙΝΑΛ θα έχει διπλάσιο ποσοστό στις εκλογές και το λέω στον υπουργό που συνεργάζεται με τον ακροδεξιό Καμμένο και ήταν στο υπουργικό συμβούλιο που ακούστηκαν αυτά με την αδιαφάνεια για τα μυστικά κονδύλια. Οφείλετε στοιχειωδώς να επανέλθετε στην τάξη. Μαθήματα από ανθρώπους που έκαναν καριέρα στο ΠΑΣΟΚ και λένε ότι δεν θέλουν να ακούν για το ΠΑΣΟΚ, δεν θέλω, συνεχίζουμε εμείς όσοι μείναμε όρθιοι…

ΣΠΙΡΤΖΗΣ: Να θυμίσω στον κ. Μανιάτη ότι υπήρξατε υπουργός του Σαμαρά…»

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Της κυβέρνησης Σαμαρά, όπως και άλλοι 7 υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, και εσείς είστε υπουργός του Καμμένου…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ: Κυβέρνησης Σαμαρά ήσασταν υπουργός…

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Υπουργός του ΠΑΣΟΚ…

ΣΠΙΡΤΖΗΣ: Υπουργός του Σαμαρά και θέλετε να γίνετε και υπουργός του Μητσοτάκη, καλό ταξίδι, να γράψετε memo.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ:  Την καρέκλα δεν θα την ξαναδείτε. Τους γενίτσαρους η ιστορία τους βάζει στο χρονοντούλαπο. Προδότης. Συγχαρητήρια που είστε υπουργός Καμμένου.

Συμπέρασμα: η κλεφτουριά του ΠΑΣΟΚ έχει διαχυθεί παντού και τσακώνεται για την «κουτάλα»! Και με τους πρώην και με τους νυν και με τους επόμενους! Μάσα και ρέφα να υπάρχει, κι όλα καλά!