Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η στάση που τήρησαν οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, όταν μέλη της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησαν γιγαντοπανό στο Λευκό Πύργο το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με το thestival.gr, οι αστυνομικοί που έφτασαν στη σημείο για να επιληφθούν του θέματος, έλαβαν εντολές από το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. (προφανώς από τον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, τον ίδιο άνθρωπο που οργάνωσε το πογκρόμ κατά των πατριωτών στην ΔΕΘ…) να μην εμπλακούν και να αποχωρήσουν άμεσα!

Βέβαια, τελείως διαφορετική στάση είχαν τηρήσει οι αστυνομικοί προ ολίγου καιρού, όταν μέλη των χριστιανικών σωματείων της Θεσσαλονίκης επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό που έγραφε «Η Μακεδονία είναι Ελληνική».

Ιδού τα όσα κατήγγειλε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργος Τάτσιος:

«Σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησαν στον λευκό Πύργο ένα πανό με περιεχόμενο κατά της εξόρυξης χρυσού. Πριν από περίπου 40 ημέρες νεολαίοι των χριστιανικών σωματείων της Θεσσαλονίκης επιχείρησαν να αναρτήσουν στον λευκό Πύργο ένα πανό που έγραφε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική. Τότε η Αστυνομία ακινητοποίησε και προσήγαγε τους νεαρούς λες και ήταν τρομοκράτες. Σήμερα οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο του λευκού Πύργου έλαβαν ως εντολή να μην πειράξουν τους νεαρούς Συριζαίους και να απομακρυνθούν. Τι συμβαίνει με την Αστυνομία; Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Από που παίρνει εντολές ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Φ. Δομζαρίδης; Ακούει ο Εισαγγελέας;».

Παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών ζητά με ανακοίνωσή του και ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία». Ιδού η σχετική ανακοίνωσή του:

«Όταν η νεολαία των Χριστιανικών Σωματείων της Θεσσαλονίκης θέλησε να κρεμάσει στον Λευκό Πύργο πανό που έγραφε «η Μακεδονία είναι ελληνική» η Αστυνομία προσήγαγε πέντε άτομα. Σήμερα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στον λευκό Πύργο και κρέμασε πανό ανενόχλητη. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έλαβαν εντολή από τους ανωτέρους τους να αποχωρήσουν. Η δημοκρατία έχει καταλυθεί. Η Αστυνομία χρησιμοποιείται κατά το δοκούν. Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να παρέμβει. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης εάν έδωσε τέτοια εντολή πρέπει να παραιτηθεί και να ελεγχθεί από τη Δικαιοσύνη. Εάν δεν την έδωσε αυτός οφείλει να ελέγξει τους υφισταμένους του και να τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη».

Κάτω η σταλινική χούντα των προδοτών!