ΣΥΜΜΟΡΙΑ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΛΗΣΤΕΥΕ, ΕΚΛΕΒΕ, ΒΑΣΑΝΙΖΕ, ΒΙΑΖΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε -μετά από επιχείρηση σε καταυλισμούς «ευπαθών» της Δυτικής Αττικής- συμμορία «ευπαθών», που έκανε τα πάντα! Μέχρι στιγμής αποδείχθηκε ότι είχαν κάνει 10 ληστείες (μετά φρικτών βασανισμών των θυμάτων…), 18 κλοπές, μία σεξουαλική κακοποίηση και 2 απόπειρες δολοφονίας κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ. Συνελήφθησαν 7 άτομα και αναζητούνται μια γυναίκα και άλλοι συνεργοί τους.

Η συμμορία δρούσε εδώ και περίπου ένα χρόνο και δείγμα της θρασύτητας των μελών της, ήταν ότι δεν δίσταζαν να «χτυπήσουν» πρωινές και μεσημεριανές ώρες! Αφού έκαναν μια πρώτη έρευνα σε σπίτια που είχαν βάλει στο μάτι, όταν έβλεπαν ότι ήταν ανοικτή κάποια πόρτα ή κάποιο παράθυρο, πάρκαραν κάπου απόμερα και εισέβαλλαν αιφνιδιαστικά, αδιαφορώντας για την παρουσία των ιδιοκτητών τους, τους οποίους αιφνιδίαζαν, καθήλωναν και βασάνιζαν. Αφού έψαχναν όλο το σπίτι έπαιρναν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Κύριο χαρακτηριστικό της δράσης τους ήταν η σκληρότητα με την οποία αντιμετώπιζαν τα θύματά τους, κυρίως ηλικιωμένα άτομα και νεαρά κορίτσια, τους οποίους δε δίσταζαν να χτυπούν βάναυσα προκειμένου να τους αποκαλύψουν που είχαν χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. Μάλιστα σε μία περίπτωση κακοποίησαν σεξουαλικά νεαρό θύμα τους. Στις περιπτώσεις που επιχειρούσαν να τους σταματήσουν αστυνομικοί, δεν σταματούσαν ποτέ και μάλιστα είχαν προσπαθήσει ακόμα και να εμβολίσουν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τους καταδίωκαν.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

(ΥΓ): Λέτε να αφεθούν ελεύθεροι με «περιοριστικούς» όρους; Αλλά και να μην αφεθούν, σύντομη θα είναι η φυλάκισή τους. Υπάρχει βλέπετε ο «νόμος Παρασκευόπουλου» (Τσίπρα-Καμμένου)!