ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΧΙΟΥ: ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Σε καταγγελία προχώρησε με άρθρο του στα ΜΜΕ της Χίου, ο δημοτικός σύμβουλος Παπαδόπουλος, για την συμπεριφορά «αλληλέγγυου» στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, που έγινε για το λαθρομεταναστευτικό, παρουσία του αρμόδιου κομμουνιστή υπουργού Βίτσα.

Όπως καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος, αφού ο συριζομούρης κατέλαβε αυθαιρέτως θέση στις καρέκλες που προορίζονταν για τους δημοτικούς συμβούλους, άρχισε να διακόπτει και να σχολιάζει μεγαλοφώνως τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων.

Κι όταν ο καταγγέλλων «τόλμησε» να συγχαρεί τον αντιδήμαρχο του νησιού για την τοποθέτησή του, δέχτηκε την τραμπούκικη φραστική επίθεση του εγκάθετου συριζομούρη. Ιδού τι του είπε, με ύφος χιλίων Στάλιν: «Όταν εγώ είμαι εδώ, εσύ θα το βουλώνεις! Σε ξέρω καλά ποιος είσαι, φασιστάκο! Οι μετανάστες όλοι θα μείνουν εδώ, είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε, γιατί το θέλουμε εμείς!».

Καταλάβατε τώρα ποια είναι η made in Soros μεταναστευτική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προδοτών, αλλά και πόσο αυθεντικά σταλινική είναι η νοοτροπία τους;