ΨΕΥΤΗ ΚΑΜΜΕΝΕ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ; (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Παριστάνοντας ότι δεν τρέχει τίποτα από την πανηγυρική διάψευσή του, στο παραμύθι που πούλαγε επί μήνες, πως αποκλείεται να περάσει από τα Σκόπια η Συμφωνία των Πρεσπών, εμφανίστηκε σήμερα ο Εφιάλτης Καμμένος, στο «Εθνικό Συμβούλιο» του ψεκασμένου μορφώματός του.

Είπε πολλά. Θα σταθούμε μόνο σε ένα απ’ αυτά. Στο ότι «όπως είπε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην συνεργασία μας δεν υπήρχε πουθενά το θέμα το θέμα των Σκοπίων και της ονομασίας του Μακεδονικού δηλαδή».

Ο πολιτικός αυτός απατεών, κοροϊδεύει ξεδιάντροπα την κοινωνία! Ασφαλώς και υπήρχε το θέμα του ονόματος των Σκοπίων στην κυβερνητική συνεργασία των προδοτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το έθεσε με σαφέστατο τρόπο ο ίδιος ο Τσίπρας, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης: «Σημαντική είναι επίσης, η εξεύρεση, στο πλαίσιο των συνομιλιών, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, αμοιβαία αποδεκτής λύσης στη διαφορά για το όνομα με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, στη βάση μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις».

Δείτε τώρα τα παραπάνω και σε βίντεο, για να μη λέει το ψεκασμένο προδοταριό ότι τα βγάζουμε από την… κοιλιά μας και τρίψτε το στα απαίσια μούτρα των προδοτών: