ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

Η δυναμική διαμαρτυρία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής και πλήθους Συναγωνιστών στο χωριό Άγιος Παντελεήμονας στο Αμύνταιο φαίνεται πως «έτσουξε» πολύ τους σκοπιανούς, αφού σλαβικό δημοσίευμα αναφέρει πως «Οι ‘νεοναζί’ μπλόκαραν εκδήλωση ‘Μακεδόνων’ στη Φλώρινα».

Δείτε παρακάτω τι γράφουν σχετικά: 

«Οι Έλληνες νεοναζί εμπόδισαν δεκάδες ‘Μακεδόνες’ από την Ελλάδα που ήθελαν να παρακολουθήσουν ένα ‘μακεδονικό’ πολιτιστικό γεγονός σήμερα το απόγευμα», γράφει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, η παρουσία της ελληνικής αστυνομίας ήταν έντονη, αλλά δεν υπήρξε καμία φυσική  επαφή μεταξύ των ‘Μακεδόνων’ και των μελών του νεοναζιστικού κόμματος της ‘Χρυσής Αυγής’ και άλλων ριζοσπαστικών ελληνικών ομάδων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με το «Σπίτι του ‘μακεδονικού’ πολιτισμού» και θα συμμετείχαν μέλη των ‘μακεδονικών’ οργανώσεων από το βόρειο τμήμα της Ελλάδας καθώς και ‘μακεδονικές’ οργανώσεις της διασποράς».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το περιστατικό συνέβη στο δρόμο από τη Φλώρινα (Λερίν (!) τη γράφει το κείμενο) προς το χωριό Πατέλ (;), όπου θα γινόταν το πολιτιστικό γεγονός.

Η Μακεδονία είναι μόνο ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Εμείς θα αγωνιζόμαστε γι’ αυτήν και ας μας αποκαλούν όπως θέλουν. 

Θα μας βρίσκουν ΠΑΝΤΑ μπροστά τους!

Κ.Π.