ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΕΙΝΑΙ… ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!

Ενώ εντείνονται οι αντιδράσεις των Ελλήνων γονέων και μαθητών στην «φοίτηση» των λεγόμενων «προσφυγόπουλων» στα σχολεία μαζί με τα Ελληνόπουλα, ο επίσημος «ακροδεξιός» διαδικτυακός παπαγάλος του Καμμένου (και διορισμένος ως σύμβουλός του στο υπουργείο Αμύνης – επί θεμάτων… ψεκασμών;) χαρακτηρίζει τους Έλληνες που αντιδρούν… «εχθρούς του έθνους»!!!

Πάρτε μια γεύση της συνοδοιπορούσας «εθνικοφροσύνης»:

«Δεν είναι μόνο ανελλήνιστοι, είναι πραγματικοί εχθροί του έθνους αυτοί που προσπαθούν να αποτρέψουν την συμβίωση Ελληνόπουλων – προσφυγόπουλων στα ελληνικά σχολεία και επιθυμούν ακόμα και την αποβολή τους!

Είναι ανελλήνιστοι διότι αγνοούν πως διαχρονικά ο ελληνισμός δεν έπνιγε παιδιά. Τα έσωζε, τα αγκαλιάζει τους έδινε στέγη φαΐ, σπίτι και οικογένεια. Παιδιά έπνιγαν οι τούρκοι και οι Γερμανοί. Και όλοι οι άλλοι εχθροί του ελληνισμού.

Είναι ανελλήνιστοι διότι αγνοούν ότι στις καταστροφές και στα ολοκαυτώματα του έθνους, στην μικρασιατική καταστροφή και την κυπριακή γενοκτονία οι πρώτοι που έσπευσαν να βοηθήσουν τους διωκόμενους έλληνες ήταν οι Σύριοι.

Είναι όμως και εχθροί του έθνους. Διότι αγνοούν την υπερδύναμη του ελληνισμού που είναι οι αξίες και ο πολιτισμός του… Κάποια ντόπια καθάρματα όμως, δεν έζησαν τον ανθελληνισμό, δεν διάβασαν για την κατοχή, δεν ξέρουν για το Μουσολίνι, τον Χίτλερ και τον Κεμάλ, γι’ αυτό δεν ξέρουν τι θα πει ελληνισμός. Είναι έλληνες μόνο στην ταυτότητα και όχι στην ψυχή. Είναι εχθροί του έθνους».

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς απ’ αυτό το ψεκασμένο παραλήρημα του συνοδοιπόρου των κομμουνιστών; Σε τέτοιες περιπτώσεις, η… επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια!

(ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, για την Συρία που έσπευσε να μας… βοηθήσει στην Μικρασιατική καταστροφή… Την εποχή της Μικρασιατικής καταστροφής, αγράμματε και αστοιχείωτε, η περιοχή της Συρίας ήταν υπό γαλλική κυριαρχία κι έγινε ανεξάρτητο κράτος το 1946.

(ΥΓ) 2: Όποιος καίγεται τόσο πολύ για τα «προσφυγόπουλα», να τα πάρει στο σπίτι του! Κι αφού συμβεί αυτό, οι υπόλοιποι θα τα δεχτούμε και στα σχολεία των παιδιών μας. Πάει, ψεκασμένε;

(ΥΓ) 3: Εχθροί του έθνους είναι αυτοί που έδωσαν το στυλό στον Τσίπρα για να υπογράψει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και που εξαπατούσαν για μήνες τον ελληνικό λαό, ότι η Συμφωνία δε θα περάσει στα Σκόπια. Και τώρα που πέρασε πανηγυρικά, κάνουν το κορόιδο για να μη χάσουν την καρέκλα και την κουτάλα!