ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

Χθες, η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη έκανε «παρέμβαση» με ανάρτηση πανό στον Λευκό Πύργο, υπέρ των «διωκομένων» για εμπρηστικές επιθέσεις του παρελθόντος στις Σκουριές.

Τα ξημερώματα, το παρακράτος με τις κουκούλες της τρίτης κυβερνητικής συνιστώσας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Ρουβίκωνα, ολοκλήρωσε την «παρέμβαση», με επίθεση στην πρεσβεία του Καναδά, στο Χαλάνδρι – διότι η εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Χαλκιδική είναι καναδέζικη.

Οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι έσπασαν την τζαμαρία με βαριοπούλες, πέταξαν μπογιές κι έφυγαν όπως ήρθαν: σαν κύριοι! Όπως άλλωστε γίνεται πάντα, είτε «παρεμβαίνουν» σε πρεσβείες, είτε στη βουλή.

(ΥΓ): «Οι αρμόδιες ελληνικές αρχές προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι υπαίτιοι να ταυτοποιηθούν, να εντοπισθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης», αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, που μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί!

(ΥΓ) 2: «H Eldorado λεηλατεί, εκβιάζει, παρανομεί» έγραφε –μεταξύ άλλων- το πανό της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ. Και γιατί άραγε οι «κοπέλες» της τραβεστί συγκυβέρνησης ανέχονται αυτή την κατάσταση επί σχεδόν 4 χρόνια και δεν την διώχνουν;