105 ΣΤΟΥΣ 130 ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΕΙΧΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ» – Η ΚΟΜΜΟΥΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!

Για αντίδραση «μιας μικρής μειοψηφίας», μιλάει η κομμούνα κάθε φορά που οι Έλληνες διαμαρτύρονται για την ετσιθελική παρουσία των λεγόμενων «προσφυγόπουλων» στα σχολεία των παιδιών τους, κι όχι σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα στα hotspots.

Ας δούμε τώρα αν πρόκειται για την μικρή μειοψηφία ή για την συντριπτική πλειοψηφία!  

Μόνο 25 μαθητές από τους 130 που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Σκουτάρεως, στις Σέρρες, πήγαν στο σχολείο την Παρασκευή! Οι υπόλοιποι μαθητές απείχαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιβολή των λεγόμενων «προσφυγόπουλων» στο σχολείο τους.

Ποια ήταν η αντίδραση της κομμούνας στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας γονέων και μαθητών;

Ο –προφανώς αμερικανοσταλινοκομμουνιστής- Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ανανιάδης, επιχείρησε να σκιάξει μαθητές και γονείς, δηλώνοντας πως στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να παρέμβει ο Εισαγγελέας Σερρών όπως είχε γίνει και το 2016 και στον Προφήτη του Δήμου Βόλβης που και εκεί οι μαθητές απείχαν από τα μαθήματά τους για τον ίδιο λόγο.

Σίγουρα, το συντρόφι θα προτιμούσε πιο δραστικές λύσεις. Όπως, να οδηγηθούν οι γονείς, κηδεμόνες και μαθητές που αντιδρούν, για «σοσιαλιστική αναμόρφωση» στα Γκουλάγκ! Μόνο που αυτό είναι ανέφικτο στις μέρες μας, γιατί εδώ και σχεδόν 30 χρόνια έχει γκρεμοτσακιστεί από την εξουσία ο «υπαρκτός» τους κι έχουν μείνει μόνο τα φαντάσματά του! Σύντομα δε, θα γκρεμοτσακιστούν από την εξουσία κι αυτά και θα καταλήξουν εκεί που ανήκουν: στα σκουπίδια της Ιστορίας!