ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Αντίοχος

Έτοιμος ήταν χθες το βράδυ να πανηγυρίσει ο πρόεδρος Πάνος και να βγει κι από πάνω, υποστηρίζοντας ότι… δικαιώθηκε -που έλεγε ότι δεν ανησυχεί για την Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί δε θα περάσει στα Σκόπια- αλλά οι 8 «γενναίοι του VMRO» (όπως τους αποκάλεσε ο Ζάεφ), του χάλασαν τη δουλειά!

Κι όμως! Κάποιοι τον είχαν παραπληροφορήσει μέχρι και την τελευταία στιγμή, κι ήταν σίγουρος για το… θαύμα της πολιτικής του επιβίωσης!

Δεν εξηγείται αλλιώς, το βλακέντιο tweet με το οποίο υιοθετούσε τις –αλλοπρόσαλλες, μιας κι έλεγαν πως σε έναν έδιναν 2 εκατομμύρια και σε άλλον 200 χιλιάδες-  καταγγελίες του VMRO, για απόπειρες εξαγοράς των βουλευτών του.

Αλλά και η επιμονή των «ακροδεξιών» διαδικτυακών παπαγάλων του μέχρι τις 23:35 (!!!), ότι τελικά… δεν θα γίνει η ψηφοφορία στη βουλή των Σκοπίων (εκείνη την ώρα είχε ήδη ολοκληρωθεί!), ότι όλοι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης είχαν εξέλθει από την αίθουσα (ενώ είχαν μείνει μέσα οι αλλαξοπουκαμισάκηδες…), ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι «νεκρό γράμμα» και τα τοιαύτα!

Κι έτρεχαν μετά να διαγράφουν πέντε-πέντε τις αναρτήσεις της ξεφτίλας τους! Οι οποίες όμως αναρτήσεις, βασιζόταν σε πληροφορίες που είχαν λάβει από τον Πανούλη…

Και να φανταστεί κανείς, πως εχθές το πρωί ο εν λόγω ήτανε μαζί με τον πρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή, στα Χανιά. Χάθηκε να του πει μια κουβέντα ο φίλος Τζέφρυ (Πάιατ), να μην εκτίθεται ή μήπως επίτηδες δεν του είπε για να τον εξευτελίσει;

Σε κάθε περίπτωση, Πανούλη, τα ψέματα τελείωσαν! Τώρα να δούμε πόσο… μάγκας και πόσο… υπερπατριωταράς είσαι!