ΕΑΛΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΖΑΕΦ, ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ 80 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Άργησε αλλά βρήκε τους επιπλέον βουλευτές που έψαχνε ο Ζάεφ!

Η συνεδρίαση στη Βουλή ξεκίνησε στις 23.20′ και τελείωσε προ ολίγου με ψηφοφορία, κατά την οποία 80 βουλευτές (ακριβώς όσοι χρειάζονταν!) ψήφισαν υπέρ των συνταγματικών αλλαγών για την αλλαγή του ονόματος σε «Βόρεια Μακεδονία», δηλαδή υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Νωρίτερα είχαν γίνει καταγγελίες χρηματισμού βουλευτών του VMRO, για τις οποίες ο αρχηγός του, είχε δηλώσει πως αποκρούστηκαν και διαψεύστηκε.

Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα ψηφοφορίες, το προσεχές χρονικό διάστημα, αλλά εφόσον εξασφαλίστηκε η πλειοψηφία των 80 στην πρώτη, είναι πλέον τυπική διαδικασία!

Να σημειωθεί, ότι τις καταγγελίες του VMRO για απόπειρες χρηματισμού των βουλευτών του, έσπευσε να υιοθετήσει ο… Καμμένος, ο οποίος τώρα που τέθηκε εκ νέου σε κίνηση η Συμφωνία των Πρεσπών, βρίσκεται εκτεθειμένος…  

(ΥΓ): Εκτεθειμένα ομοίως, είναι και κάποια «ακροδεξιά» παπαγαλάκια, που μέχρι πριν από λίγο μετέδιδαν ΨΕΥΔΕΙΣ πληροφορίες από τα Σκόπια, για να καθησυχάσουν το ελληνικό κοινό. Βρείτε τις τελευταίες ΨΕΥΔΕΙΣ αναρτήσεις τους (ακόμα και υποτιθέμενη… ζωντανή σύνδεση με το κοινοβούλιο των Σκοπίων, στην οποία έλεγαν πως δεν θα γίνει ψηφοφορία!!!), πριν προλάβουν και τις κατεβάσουν και κράξτε τους ανελέητα!