ΑΜΟΚ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

 

Την μανία του κομμουνισταριού έχει προκαλέσει ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος, με τις παρεμβάσεις του στα διάφορα εθνικά και κοινωνικά θέματα. Κι όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο μας.

Έτσι, την τρίτη κατά σειράν έρευνα για υβριστικές επιθέσεις αμερικανοκομμουνιστών δημοσιογράφων κατά του Εθνικού Ιεράρχη, διεξάγει αυτές τις μέρες η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης (Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο).

Η έρευνα αφορά τον αμερικανοκομμουνιστή δημοσιογράφο Κώστα Κωνσταντίνου, ο οποίος σχετικά πρόσφατα είχε αποκαλέσει τον Εθνικό Ιεράρχη «μισάνθρωπο και ανισσόροπο» για τις δηλώσεις του σχετικά με την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η νέα έρευνα της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης προκάλεσε την οργή του κομμουνισταριού (ΑΚΕΛ και ΣΙΑ), που έφερε το θέμα στην κυπριακή βουλή, ενώ η ελεγχόμενη από τους αμερικανοκομμουνιστές  Ένωση Συντακτών Κύπρου εξέδωσε μια προκλητική ανακοίνωση, στην οποία ζητά να παύσει η έρευνα γιατί ο Εθνικός Ιεράρχης είναι «απολογητής της Χούντας και δεδηλωμένος οπαδός της Χρυσής Αυγής», οπότε όλες οι εναντίον του επιθέσεις… επιτρέπονται!

Αμερικανοκομμουνιστές, πιείτε… ξύδι! Όσο κι αν λυσσάτε, ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος δε θα σας κάνει τη χάρη να σιωπήσει!