ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΤΟΝ MISTER TSIPRA… Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΑΚΥΡΩΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ!

Την άνευ όρων στήριξή τους στην συγκυβέρνηση των… Πάνου Τσίπρα και… Αλέξη Καμμένου, επιβεβαίωσαν τα ανδρείκελα των διεθνών τυράννων στην Ευρώπη, αμέσως μετά την κρίση που ξέσπασε στην Αθήνα, λόγω της ουσιαστικής απομάκρυνσης Κοτζιά.

Έτσι, ο… Πάνος Τσίπρας, συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, και το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ, Μπενουά Κερέ, οι οποίοι εξύμνησαν τις… προόδους της… μνημονιακής – μεταμνημονιακής συγκυβέρνησης στην οικονομία, κάνοντας λόγο «για τις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και την διαρκή βελτίωση των θεμελιωδών μεγεθών που οδηγούν στην εκτίμηση ότι θα αρχίσουν να αναγνωρίζονται και από τις αγορές το επόμενο διάστημα».

Ωστόσο, η κορυφαία κίνησης στήριξης ήρθε από τον πρόεδρο της Κομισιόν Γιουνκέρ, ο οποίος άφησε στα κρύα του λουτρού τον Κούλη, για να δει τον Τσίπρα!

Έτσι, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του, ανέφερε ότι αναβάλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού του, ακόμα και με τον Μπιλ Γκέιτς, ενώ «πηγές» του προέδρου της Κομισιόν δικαιολογούσαν την ακύρωση με πρόσχημα έκτακτο ραντεβού με την Τερέζα Μέι για το Brexit.

Τελικά η ανακοίνωση περί ακυρώσεων αποδείχθηκε κόλπο, καθώς και με τον Μπιλ Γκέιτς συναντήθηκε ο Γιουνκέρ, και με την Τερέζα Μέι και βέβαια με τον Τσίπρα. Μόνο ο Κούλης «έφαγε πόρτα»! Σα να του έλεγαν «δεν ήρθε ακόμα η ώρα σου, περίμενε στον… πάγκο»!