ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΛΒΙΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!

Αυτό που δεν έκανε η «ελληνική» κυβέρνηση (ούτε η πλευρά του χριστέμπορου Καμμένου…),

να πάρει θέση και να στηλιτεύσει το γκρέμισμα του Σταυρού στην Λέσβο (από άθεους κομμουνιστές, ισλαμιστές, ή απ’ όλους αυτούς μαζί), το έκανε ο Ματτέο Σαλβίνι!

Σήμερα, λοιπόν, έγραψε τα εξής σε ανάρτησή του στο twitter: «Ο Σταυρός ενοχλεί τους μετανάστες, δεν άρεσε σε μια ΜΚΟ και τον κατεδάφισαν, τι ηλιθιότητα. Μια κοινωνία που επιτίθεται στις δικές της ρίζες, είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον. Ελπίζω οι κάτοικοι της περιοχής να τον ξαναστήσουν αυτόν τον υπέροχο Σταυρό στο ύψωμα πάνω από την θάλασσα».

Πρόκειται για την δεύτερη συνεχόμενη φιλελληνική παρέμβαση του Ιταλού πατριώτη, μ΄’εσα σε λίγες ημέρες. Σας θυμίζουμε, ότι στην προηγουμένη παρέμβασή του κατήγγειλε την συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή στην Κύπρο και την ανοχή των Ευρωπαίων σ’ αυτό το αίσχος: «Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε.. Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».

Εύγε για τον φιλελληνισμό του – ντροπή στους Τσιπροκαμμένους για την αναισθησία τους!