ΟΙ… «ΘΕΡΜΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ» ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»

Όπως αποκαλύψαμε προ ημερών, ο μπολσεβίκος δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος –προφανώς κατόπιν συνεννόησης του… επαναστατικού ΚΚΕ και της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα- υποδέχθηκε και ξενάγησε στον δήμο του τον πρόεδρο της μεγαλύτερης καπιταλιστικής και ιμπεριαλιστικής δύναμης της Ευρώπης, τον Γερμαναρά Σταϊνμάγερ.

Μετά από την… θερμή αγκαλιά για τον τοποτηρητή της μνημονιακής υποδούλωσης της Ελλάδος, ο μπολσεβίκος άνοιξε «θερμή αγκαλιά στα προσφυγόπουλα με το πρώτο κουδούνι», όπως καυχιέται το ξενόδουλο κομμουνισταριό!

Πάρτε μια γεύση:

«Τους πρόσφυγες μαθητές, που ξεκίνησαν τα μαθήματά τους στα σχολεία της πόλης, καλωσόρισε ο Δήμος Χαϊδαρίου, ευχόμενος ολόψυχα καλή αρχή στην περιπέτεια της γνώσης. Η υποδοχή τους πραγματοποιήθηκε με μια όμορφη γιορτή από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ νωρίτερα μοιράστηκαν συμβολικά σχολικά είδη, κατά την είσοδο των νέων μαθητών, από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου, «τα προηγούμενα χρονιά ανέδειξαν ότι τα παιδιά μας μόνο οφέλη μπορούν να έχουν από τη φοίτηση σε σχολεία μαζί με προσφυγόπουλα. Γιατί έμαθαν τις αξίες της αλληλεγγύης, της φιλοξενίας, της συναδέλφωσης, γνωρίζουν νέους φίλους…».

Και βέβαια, ο Γερμανός πρόεδρος (και ο Αμερικανός, και ο Αμερικανός!), θα ήταν ενθουσιασμένος, από τις εναλλαγές των… «θερμών αγκαλιών» του… «πρόθυμου» μπολσεβίκου δημάρχου και κατ’ επέκτασιν του… επαναστατικού κουκουέ (το κόμμα σου χαφιέ)! Που βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία των νεοταξιτών, είτε επισκεπτών, είτε εποίκων, γι’ αυτό είναι το… αγαπημένο τους!