ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ! ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ – ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΙ!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων»! Αστυνομικός είχε απαχθεί από Πακιστανούς λαθρεμπόρους και βασανιζόταν επί ένα ολόκληρο 2ωρο, ενώ οι βασανιστές του, του έκοψαν και κομμάτι από το αυτί του! Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Στις τρεις και τέταρτο τα ξημερώματα, ένας πολίτης κάλεσε την Άμεση Δράση λέγοντας ότι από διαμέρισμα στην περιοχή της Νίκαιας ακούγεται φασαρία. Οι τέσσερις αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση από μεγάλη ομάδα Πακιστανών που εμπλέκονται σε διακίνηση λαθραίων τσιγάρων. Οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις και λίγο αργότερα με τη βοήθεια συναδέλφων τους κατάφεραν να “εξουδετερώσουν” τους συμμορίτες που τους επιτέθηκαν.
Εν συνεχεία, οι άνδρες της ΔΙΑΣ ανέβηκαν στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται και το διαμέρισμα απ’ όπου ο πολίτης κατήγγειλε ότι άκουγε φασαρία.
Εκεί εντόπισαν άλλους έξι Πακιστανούς, μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων κι έναν άνδρα δεμένο και μέσα στα αίματα.
Προς μεγάλη τους έκπληξη οι αστυνομικοί άκουσαν τον άνδρα να τους λέει ότι είναι και εκείνος αστυνομικός. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί φρικτά βασανιστήρια, ενώ του έλειπε και ένα κομμάτι από το αυτί

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας είπε στους συναδέλφους του ότι ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας διαπίστωσε ότι μια ομάδα Πακιστανών κινείται ύποπτα. Τους ακολούθησε, όπως είπε, όμως εκείνοι τον αντιλήφθηκαν και του επιτέθηκαν. Τον οδήγησαν όπως περιέγραψε στο διαμέρισμα όπου τον έδεσαν και τον βασάνισαν επί δύο ώρες!

Αυτό είναι το κατάντημα της Ελλάδας των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων»! Και μη χειρότερα!