ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ… ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ… ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ STAR

Δε φτάνει που λογοκρίνουν ολοκληρωτικά στη φυλλάδα τους οποιαδήποτε θέση του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, αλλά οι ιεροεξεταστές της φυλλάδας των Ιών επιτίθενται και σε οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ τολμήσει και σπάσει την συνωμοσία σιωπής, έστω και για μερικά δευτερόλεπτα!

Έτσι, οι σταλινικοί αναρωτιούνται (δήθεν) με ιεροεξεταστικού τύπου δημοσίευμά τους αν είναι «διαφημιστής της Χρυσής Αυγής το δελτίο του Star;» και καταγράφουν τις… παραβάσεις του νόμου της… πολιτικής ορθότητας που έκανε το κανάλι:

«Τυχαίο; Μάλλον όχι! Σε δύο διαφορετικά ρεπορτάζ το αποψινό δελτίο του Star προέβαλε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και μάλιστα σε πεδία που θεωρούνται προνομιακά της: το θέμα της ασφάλειας και το μεταναστευτικό.

Και όλα αυτά όταν στο ενδιάμεσο προβάλλει ρεπορτάζ για την καθυστέρηση στη διεξαγωγή της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης, στο τέλος του οποίου δίνει το λόγο σε «συνήγορο κατηγορουμένου»(!) δηλαδή χρυσαυγίτη…  

Στο πρώτο ρεπορτάζ, για τις επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, το «δημοκρατικό» κανάλι παίρνει δήλωση on camera από τον υπόδικο βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο, ο οποίος μιλά στο γνωστό ύφος έχοντας δίπλα του τον Κασιδιάρη…».

Κι όλα αυτά, ενώ όλα τα κανάλια –που χρησιμοποιούν συχνότητες οι οποίες ανήκουν στον ελληνικό λαό!- έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να παρουσιάζουν τις θέσεις όλων των κομμάτων – τουλάχιστον αυτών που εκπροσωπούνται στη βουλή. Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «χρυσαυγίτη» σε συνήγορο υπερασπίσεως κατηγορουμένου στη δική-παρωδία και την έκπληξη που εκφράζουν γιατί του δόθηκε το δικαίωμα του λόγου, δείχνουν ότι οι σταλινικοί που εμφανίζονται ως… «δημοκράτες», νοσταλγούν τα έκτακτα λαοδικεία της περιόδου 1946-1949, στα οποία «δίκαζαν» και καταδίκαζαν τους Έλληνες πατριώτες οι εαμοβούλγαροι κομμουνιστοσυμμορίτες!   

Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η «δημοκρατία» στην οποία πιστεύουν τα ορφανά των Στάλιν, Τσαουσέσκου, Χότζα και λοιπών αιμοχαρών τυράννων – τα οποία στην εποχή μας βρίσκονται υπό τις αιματοβαμμένες φτερούγες του αμερικανικού αετού και των γυπών της wall street!

Και που να δουν τη δική μας!