ΔΙΠΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΛΒΙΝΙ ΠΡΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ: ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΕΣ – ΑΙΣΧΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

Την Μόσχα επισκέπτεται επισήμως ο πατριώτης Σαλβίνι και με την ευκαιρία έστειλε ένα ξεκάθαρο «μήνυμα» προς τους διεθνείς τοκογλύφους και τους Ευρωπαίους αχυρανθρώπους τους:

«Ας μην διανοηθούν να μας στείλουν επιτρόπους, τρόικες και μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες»!

Ταυτόχρονα, δήλωσε βέβαιος ότι ο ιταλικός δημόσιος προϋπολογισμός θα εγκριθεί και από το ιταλικό κοινοβούλιο και θα τεθεί σε εφαρμογή.

Εις ότι αφορά τις οικονομικές κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας, τις χαρακτήρισε «οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη», υπονοώντας ότι τον προσεχή Δεκέμβριο που θα επιχειρηθεί η ανανέωσή τους, θα σταθεί εμπόδιο.

Τέλος, δείχνοντας τον φιλελληνισμό του, είπε τα εξής σχετικά με την τουρκική κατοχή στην Κύπρο και την αντιμετώπιση των εισβολέων από τους Ευρωπαίους:

«Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».

Για μια ακόμα φορά, εύγε του!