ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟ AΓΑΛΜΑ ΕΝΟΣ HΡΩΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Σας ειδοποιήσαμε δυο φορές.
Και ενόψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, αισθανθήκαμε την ανάγκη να κάνουμε αυτό που δεν κάνατε εσείς από το καλοκαίρι. Να σας αντικαθιστούμε λίγο – λίγο και να φροντίσουμε το άγαλμα του Μεγάλου Στρατηγού Λιώση.
Έχουμε άπειρες φορές καταγράψει σωρεία γεγονότων που δείχνουν την πλήρη ανικανότητα, την ασυδοσία, την ασύλληπτη αδιαφορία των εκλεγέντων στο Δήμο Φυλής, σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς.
Όπου και αν έχουμε κοιτάξει, στην Παιδεία, στην Υγεία, στην Εγκληματικότητα, έχουμε βρει τερατώδη σφάλματα, ελλείψεις και εγκατάλειψη. Το μόνο που υπάρχει σε ανάπτυξη στο Δήμο Φυλής, είναι τα εκατομμύρια ευρώ που εισπράττονται για να γίνουν έργα που ακόμα περιμένουμε να δούμε και οι κλαρινοεκδηλώσεις για να ξεγελιούνται οι δημότες πως όλα είναι γιορτινά, ιδανικά και χαρούμενα την ίδια στιγμή που ο κόσμος της Φυλής υποφέρει.
ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Είναι δυνατόν, μόλις λίγα μέτρα από το Δημαρχείο, όπου φυσικά φροντίσατε να φρεσκοβάψετε για να απολαμβάνετε τη χλιδή και την άνεσή σας, να διαφημίζετε έργα 25 εκατομμυρίων ευρώ και να αφήνετε εγκαταλελειμμένο το άγαλμα του ντόπιου Στρατηγού Λιώση;

Του άνδρα που όσο λίγοι δόξασε την Πατρίδα και την πόλη που τον γέννησε;
Τον άνδρα, όπου η Ελλάς τον τίμησε με 14 παράσημα ανδρείας και η μορφή του τιμητικά ως άκρως ενδόξου Στρατηγού κοσμεί την Αίθουσα Στρατιωτικού Συμβουλίου του Γενικού Επιτελείου Στρατού στην Αθήνα;
Του Ήρωα που ακόμα και ο πρώην Δήμος έχει το όνομά του;
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ;
Τόσο επαρμένοι είστε που αδιαφορείτε ακόμα και για την Ιστορία του Τόπου;
Καμιά Αξία;
Κανένα φιλότιμο;
Καθόλου ιδανικά;
Από τα τόσα χρήματα που έχετε για… «έργα» δεν περίσσεψαν 45-50 ευρώ για να βάλετε λίγη μπογιά στο άγαλμα αυτού του Γενναίου που έδωσε το ίδιο του το αίμα για την Πατρίδα;
Η Ελληνική Αυγή για τη Φυλή με βαθύ το αίσθημα τιμής απέναντι στην Ιστορία αυτού του τόπου και στον Στρατηγό Λιώση, δεν ανέχθηκε πλέον αυτή την Αμαρτία και αυτή την Ιεροσυλία.
Από χθες το απόγευμα, τα πράγματα καθάρισαν!
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Τσέλας, μαζί με τους συναγωνιστές και τομεάρχες Καθημερινότητας του Πολίτη, κ. Ματθαίο (Μάνθο) Βεδουρά και τον Τομεάρχη Περιβάλλοντος, κ. Ευρυπίδη Βεδουρά, πήγαν στο σημείο και καθάρισαν, στοκάρισαν τις «πληγές» στο  έδρανο και στο σώμα και έβαψαν το άγαλμα του Στρατηγού.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ – ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΓΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
Όσο για εσάς, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥμ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ;