ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ «ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ»

Όπως έχουμε τονίσει στο παρελθόν, τα μορφώματα του Λαφαζάνη και της αφέντρας Ζωής (ΣΥΡΙΖΑ Β΄ και ΣΥΡΙΖΑ Γ΄), είναι στημένες καταστάσεις από τους αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ Α΄, για να διοχετευθεί εκεί -κι όχι αλλού- η λαϊκή δυσαρέσκεια από την αριστερή κυβέρνηση. Κάτι που έχει καταλάβει και ο λαός, γι’ αυτό τα ποσοστά των αριστερίστικων μορφωμάτων παραμένουν πολύ χαμηλά.

Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιες φορές που ο Λαφαζάνης… ξεχνάει πως δεν είναι στο ίδιο κόμμα  με τον σύντροφο Τσίπρα και εκτίθεται.

Όπως έγινε προχθές, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Μπογδάνου. Μόλις, λοιπόν, ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για… «πουλημένους» αριστερούς, εννοώντας σαφώς τον Τσίπρα και την κομπανία του, ο Λαφαζάνης τινάχτηκε σαν να τον χτύπησε… ηλεκτρικό ρεύμα και βρισκόμενος σε κατάσταση μεγάλου εκνευρισμού, είπε στους δημοσιογράφους: «Θα μου επιτρέψετε να φύγω από την συζήτηση. Δεν δέχομαι τέτοιους χαρακτηρισμούς», για να προσθέσει απευθυνόμενος στον Μπογδάνο: «Δεν θα λέτε ότι θέλετε».

Ενώ, λοιπόν, ο… θιγμένος Λαφαζάνης είχε πετάξει τα μικρόφωνα κι ήταν έτοιμος για φευγάλα, ο Μπογδάνος προσπάθησε να τον κρατήσει, ξεκαθαρίζοντάς του πως δεν εννοούσε τον ίδιο όταν μιλούσε για «πουλημένους αριστερούς», σκεπτόμενος ότι ο Λαφαζάνης νόμιζε πως δεν το είπε για τον Τσίπρα, αλλά γι’ αυτόν. Μάλιστα, προσφέρθηκε να… φύγει ο ίδιος από την εκπομπή του, προκειμένου να μείνει ο Λαφαζάνης, αλλά αυτός ήταν ανένδοτος κι έφυγε.

Συμπέρασμα: μην πιστεύετε τους διάφορους αριστερούς, ακόμα κι αν κατακρίνουν φαινομενικά τον Τσίπρα. Είναι όλοι τους τα ίδια σκ… και υπηρετούν κοινούς αφέντες!