ΕΘΝΙΚΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Τελικά ποιος κυβερνάει αυτή τη Χώρα; Ο Χριστός διώκεται μέσα στο Βασίλειό Του; Μια μεγάλη αλλαγή επιχειρείται μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, ώστε η Χώρα μας λίγο-λίγο αποβάλλει τόν Ορθόδοξο Χριστιανικό χαρακτήρα της! Σε λίγο η Χώρα μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ  ούτε Χώρα των Ελλήνων, ούτε  Χώρα των Ορθοδόξων Χριστιανών!  Η κατάκτηση γίνεται ύπουλα και αθόρυβα!

 Να μερικά δείγματα: 

Στο Βοτανικό η Κυβέρνησις Τσίπρα γκρεμίζει τον Ορθόδοξο ιερό Ναό για να ανεγείρει στη θέση του, και μάλιστα με κρατική δαπάνη, το Τέμενος των Ισλαμιστών!

Στο Ναό του Αγ. Νικολάου της οδού Ασκληπιού, στο Κέντρο των Αθηνών, οι αναρχικοί  του Ρουβίκωνα επιτίθενται σε ώρα λατρείας και Κυριακή ημέρα και τα κάνουν όλα «λίμπα»! 

Στη Λέσβο οι εκεί εγκατεστημένοι μετανάστες γκρεμίζουν τον Τίμιο Σταυρό, διότι η θέα Του τους …ενοχλεί! 

Σκίσανε ζωγραφιές παιδιών με την Παναγία.. για να μην ενοχληθουν οι Λαθρομετανάστες!!!!…… ΧΑΝΕΤΑΙ η Πατρίδα μας, η Πίστη μας… Δεν πάμε καθόλου καλά, μα καθόλου καλά…

Η Κυβέρνηση Τσίπρα έχει προγραμματίσει την αλλαγή του Συντάγματος, ώστε στην Ελλάδα να μη αναγνωρίζεται πλέον η Ορθοδοξία ως η επίσημη Θρησκεία του Κράτους! Η Χώρα μας θα ανακηρυχθή ως «πολυθρησκειακή Χώρα»!!!!

Στα Δημόσια Σχολεία έπαυσε πλέον ή διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών, δηλ. η διδαχή της Ορθοδοξίας στα νέα Ελληνόπουλα! 

Στο Facebook…

Διαβάστε περισσότερα στο http://mkka.blogspot.com/