ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Η εβδομάδα που παρήλθε σημαδεύτηκε από την “ξαφνική” ένταση στις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, με αφορμή τις δηλώσεις Καμμένου από την αντίπερα του Ατλαντικού όχθη. Η συγκεκριμένη εξέλιξη δε, έρχεται μετά από την πρόσφατη δήλωση Βούτση περί “ρευστοποίησης τριών κομμάτων” προκειμένου η κυβέρνηση να αποκτήσει τον απαραίτητο αριθμό ψήφων ούτως ώστε να περάσει μελλοντικά από τη βουλή την κύρωση της προδοτικής και αντεθνικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Για τα αίτια της εν λόγω “έντασης” ειπώθηκαν πολλά και γράφτηκαν περισσότερα. Ανεξαρτήτως ερμηνειών και αναλύσεων όμως, το γεγονός παραμένει ένα: το κόμμα του Πάνου Καμμένου συνήργησε συνειδητά σε κάθε ανθελληνική ενέργεια της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει, από την εφαρμογή της στυγνής μνημονιακής πολιτικής στην εθνικά αυτοκτονική μεταναστευτική πολιτική και τέλος, δίκην σφραγίδας, την επαίσχυντη προδοσία της Μακεδονίας. Το αν ο Πάνος Καμμένος θα παραμείνει πιστός στην συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα μεταπηδήσει στο νεοσυσταθέντα ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς, είναι ζήτημα το οποίο δεν θα μας απασχολήσει στο συγκεκριμένο άρθρο. Άλλωστε ενδεχομένως ούτε ο ίδιος ο Καμμένος να μην γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι: γνωρίζουν και θα αποφασίσουν οι εντολείς του, τα ξένα κέντρα εξουσίας και η εγχώρια -ελεγχόμενη από αυτά τα κέντρα- πλουτοκρατία. Εκείνο με το οποίο θα καταπιαστούμε είναι η πολιτική εξαπάτηση του εκλογικού σώματος μέσω της πατριδοκαπηλείας, τομέας στον οποίο διακρίνονται ιδιαιτέρως τα ψοφίμια της ψευδεπίγραφης και κίβδηλης εθνικοφροσύνης.

Το 2012 και με δεδομένο τον εκλογικό καλπασμό της Χρυσής Αυγής, το Καθεστώς και οι προπαγανδιστικοί του μηχανισμοί βρήκαν στους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου το ιδανικό πεδίο για να στήσουν το ανάχωμά τους στην εκρηκτική άνοδο των Εθνικιστών. Η φράση “είμαστε κόμμα πατριωτικό μα δημοκρατικό και δεν έχουμε καμία σχέση με την ακροδεξιά και τους φασίστες” υπήρξε ο κινητήριος μοχλός της εξαπάτησης της κοινής γνώμης. Τούτο βεβαίως, δεν συνιστά προνόμιο του κόμματος Καμμένου του έτους 2012, αλλά του συνόλου των προσπαθειών του αντεθνικού Καθεστώτος στην επιχείρηση ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής μέχρι σήμερα. Ως εκ τούτου, θεωρείται δεδομένο πως το συγκεκριμένο σύνθημα θα χρησιμοποιηθεί δεόντως και από τον ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα του κόμματος Καμμένου και συγκεντρώνει στους κόλπους του όλους τους απόβλητους της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι απέτυχαν να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους (βουλευτικές και υπουργικές) εντός της ψοφοδεξιάς και πατριδοκάπηλης παράταξης. Κοινός παρονομαστής όλων αυτών των εκδιωχθέντων από τη ΝΔ, το μίσος προς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και επιπλέον, η πανίσχυρη συμπάθεια στα όρια της λατρείας που τους δείχνουν τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, από τους τηλεοπτικούς σταθμούς μέχρι και την γνωστή ακροαριστερή φυλλάδα η οποία καθορίζει λιγότερο ή περισσότερο την κυβερνητική γραμμή!

Αρκετοί συμπατριώτες μας λοιπόν, έπεσαν σ’ αυτή την παγίδα το 2012 και το 2015, στηρίζοντας το κόμμα Καμμένου. Θεώρησαν ότι θα γίνουν ανεξάρτητοι Έλληνες αλλά το σύστημα έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση. Εν έτει 2018 και κυρίως μετά την αντεθνική Συμφωνία των Πρεσπών, διαπίστωσαν ούτοι πως δεν ήσαν παρά οι… αναλώσιμοι Έλληνες. Άθελά τους οι περισσότεροι, συνέβαλαν στη διαμόρφωση μιας πολιτικής η οποία οδηγεί γοργά την Πατρίδα προς την καταστροφή. Κι όλα αυτά βεβαίως “εις το όνομα της σωτηρίας της Πατρίδος”!

Ας αναρωτηθεί, συνεπώς, ο καθένας: πότε το κόμμα του Πάνου Καμμένου ήρθε σε σύγκρουση με το Καθεστώς, δυσχερένοντας την εφαρμογή μιας κυβερνητικής πολιτικής η οποία καθορίζεται από το εξωτερικό και ξεκάθαρα ωθεί τους Έλληνες στον αφανισμό και συνεπώς την Ελλάδα στον όλεθρο; Η απάντηση είναι κάθετη: Ποτέ! Αυτόν ακριβώς το ρόλο, τον ρόλο του Δούρειου Ίππου στις τάξεις των Ελλήνων Πατριωτών καλείται πια να διαδραματίσει ο διάδοχος των ΑΝΕΛ συνεταιρισμός πατριδοκάπηλων “σωτήρων” που αυτάρεσκα αποδέχθηκε τον χαρακτηρισμό “ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς”, συνεταιρισμός ο οποίος όλως τυχαίως δεν γνώρισε ποτέ μέχρι τώρα την πολεμική της αριστεράς, αλλά επιπρόσθετα, μήτε και εκείνης των κυβερνητικών εταίρων Τσίπρα και Καμμένου!

Συμπερασματικά, η πολιτική εμπειρία των τελευταίων έξι ετών είναι εξόχως διδακτική, για κάποιους δε ιδιαιτέρως τραυματική. Ο “πατριωτισμός” του Τζέφρυ Παπανδρέου που έσπρωξε τη χώρα στα Μνημόνια ουδόλως διαφέρει από τον “πατριωτισμό” του Καμμένου που ψήφισε και εφάρμοσε το τρίτο Μνημόνιο και συνήργησε με την αριστερά σε πλήθος αντεθνικών εγκλημάτων με αποκορύφωμα το Μακεδονικό. Κατ’ αντιστοιχία, ο “πατριωτισμός” των Συριζαίων της δεξιάς σε τίποτε δεν διαφέρει από τον πατριωτισμό του ραγιαδισμού που εκφράζει διαχρονικά ο πολιτικός βόθρος από τον οποίο ξεχείλισαν και καλείται Νέα Δημοκρατία.

Ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς

Ούτε με την αριστερά, ούτε με τους γαλάζιους κομμουνιστές

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!