ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ, ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση μετά την επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας εξαπέλυσαν οι Μπουμπούκος και Κουμουτσάκος, εκπροσωπώντας την Νουδούλα.
«Δεν είναι Κράτος αυτό! Ντροπή!!!! Περαστικά στα παλικάρια μας, είμαστε μαζί τους. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι», σχολίασε μέσω Twitter ο… ξακουστός Μπουμπούκος.

Ο δε Κουμουτσάκος, δήλωσε: «Η βία και η ανασφάλεια υπονομεύουν σοβαρά την καθημερινότητα και την ελευθερία μας. Η κυβέρνηση αυτή με την κουλτούρα ανοχής στις συμπεριφορές ανομίας δεν μπορεί να τη διασφαλίσει».

Σωστά όλα αυτά βεβαίως, αλλά δεν δικαιούνται να τα λένε οι Νουδούληδες, γιατί είναι μεγάλη υποκρισία! Καθ’ ότι, η επίθεση των τσιπροκαμμενοτσογλαναραίων στο τμήμα της Ομόνοιας δεν ήταν η πρώτη του είδους που γίνεται στην Ελλάδα. Πάμπολλες τέτοιες επιθέσεις είχαν γίνει και επί Νουδούλας, χωρίς ποτέ να συλλαμβάνονται οι δράστες. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην περίοδο μετά τον θάνατο του Γρηγορόπουλου, όπου έγινε σωρεία επιθέσεων, αλλά και στα επόμενα χρόνια, επί κυβέρνησης του –δήθεν!- «σκληρού» Σαμαρά.

Μάλιστα, η κυβέρνηση Σαμαρά αναγκάστηκε να κλείσει τον Ιανουάριο του 2014 αστυνομικό τμήμα (το Α.Τ. Ακροπόλεως), λόγω των συνεχών εμπρηστικών επιθέσεων που είχε δεχθεί από τους παρακρατικούς!