ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ «ΠΡΟΘΥΜΟΣ», ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ 7!

 

Δεν πρόλαβε καλά-καλά ν’ αρχίσει η συζήτηση στη βουλή των Σκοπίων για την συνταγματική αναθεώρηση (απαραίτητη προϋπόθεση κατά την Συμφωνία των Πρεσπών) και βρέθηκε ο πρώτος «πρόθυμος»!

Πρόκειται για τον ανεξάρτητο βουλευτή Φέριντ Μούχικ ο οποίος τελικά τάχθηκε υπέρ της συνταγματικής αναθεώρησης, γινόμενος ο πρώτος από τους οκτώ βουλευτές που χρειάζονται οι Ζάεφ και CIA.

Στη δε δήλωσή του, θυμίζει εντόνως τις λινάτσες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που ψήφιζαν… κλαίγοντας και μετά… πόνου ψυχής τα Μνημόνια και τους αντιλαϊκούς εφαρμοστικούς τους νόμους:  
«Η συμφωνία με την Ελλάδα για την αλλαγή του ονόματος είναι κακή και το έχω πει τόσες φορές μέχρι στιγμής. Αδιαμφισβήτητα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Η συμφωνία είναι πικρή αλλά δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο. Αν αυτή δεν υιοθετηθεί τώρα, θα πρέπει να γίνει από άλλη κυβέρνηση».

(ΥΓ): Πάντως, πληροφορίες λένε, πως έχουν βρεθεί κι οι υπόλοιποι εφτά, αλλά έχει συμφωνηθεί να εκδηλώνεται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών ένας κάθε μέρα κι όχι όλοι μαζί, για να μη φανεί ότι εξαγοράστηκαν, αλλά ότι… πείστηκαν από τα επιχειρήματα κατά τη διάρκεια της συζήτησης!