ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ

Καρέ-καρέ πλάνα όπου δείχνουν μετακινήσεις αμερικανικών στρατιωτικών κομβόι στη Σλοβακία και στη Τσεχία δημοσίευσε το πρακτορείο Sputnik. 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο βίντεο, εκ των οποίων το πρώτο γυρίστηκε στην Μπρατισλάβα στις 6 Οκτωβρίου και το δεύτερο στην τσεχική πόλη Στάρα Μπολέσλαβ στις 7 Οκτωβρίου. Στις εικόνες, διακρίνονται δυνάμεις της αστυνομίας να μπλοκάρουν την κυκλοφορία στις οδικές αρτηρίες, προκειμένου να επιτραπεί η διέλευση του στρατιωτικού κομβόι, το οποίο μετέφερε αμερικανικό εξοπλισμό.
Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες μετακινήσεις δεν είχαν ανακοινωθεί επισήμως και αποσιωπήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης των δύο χωρών.
Σύμφωνα με δήλωση στρατιωτικού αναλυτή στο Sputnik: «Έχει δημιουργηθεί μία «στρατιωτική ζώνη Σένγκεν» στην ανατολική Ευρώπη, στο πλαίσιο της προτεινόμενης ιδέας του πρώην Αμερικανού στρατηγού, αρμόδιου για την Ευρώπη, Μπεν Χοντς» – ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ της «δυνατότητας τάχιστης μετακίνησης των νατοϊκών στρατευμάτων στο εσωτερικό της Ευρώπης, χωρίς την ανάγκη χορήγησης άδειας από τις συμμαχικές χώρες». 

Συμπέρασμα: δεν είναι μόνο η Ελλάδα των Τσιπροκαμμένων αποικία, είναι κι άλλοι!

Σημαντική παρατήρηση: στη μία από τις δύο αμερικανικές αποικίες, την Τσεχία, συγκυβερνά εδώ και τέσσερις μήνες το Κ.Κ. της χώρας…