ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ «ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ», ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ «ΑΚΡΙΒΩΣ»… ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ»

Εδώ και πολλούς μήνες –από τότε που διαφάνηκε ότι θα προδοθεί η Μακεδονία μας- σας έχουμε αποκαλύψει ότι υπάρχει σχέδιο Τσίπρα και Καμμένου για την συνένωση των διαφόρων κομματιδίων της ελαφροδεξιάς σ’ έναν «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς» (γιατί θα βασίζεται στα πρότυπα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου το κάθε κομματίδιο θα παίζει το ρόλο «συνιστώσας»…), στο οποίο θα καταφύγει και ο Καμμένος λίγο πριν από τις εκλογές, με την ελπίδα ότι θα διασωθεί πολιτικά.

Το μόρφωμα αυτό των ρεταλιών-υλικών κατεδαφίσεως της ελαφροδεξιάς, έχει σκοπό να κόψει ψήφους τόσο από την Νουδούλα, όσο και από την Χρυσή Αυγή.

Ε, αυτό που σας λέμε εμείς εδώ και τόσον καιρό, οι συστημικοί δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν τώρα! Γράφει σχετικά ο «Βηματοδότης»:

«Μέσα στην ταραχή των τελευταίων ημερών, μου τηλεφώνησε ένας αναγνώστης μας, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, και άρχισε να περιγράφει τις συνθήκες που διαμορφώνονται με τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο.

«Είναι η πρώτη φορά», μου λέει, «που επικρατεί τόσο έντονος σκεπτικισμός στο κόμμα μας για τις σχέσεις μας με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ. Αλλά δεν έχουμε μπούσουλα από πάνω. Οι του Μαξίμου είναι στη γραμμή να μην τον προκαλέσουμε. Εγώ πιστεύω ότι θα μας προκαλέσει εκείνος», για να συμπληρώσει:

«Και θα το κάνει μόλις διαπιστώσει ότι ο Ζάεφ συγκεντρώνει 80 ψήφους για να περάσει από τη Βουλή την αναθεώρηση του Συντάγματος της FYROM. Τότε εκτιμώ ότι θα γκαζώσει ο Πάνος επειδή απλούστατα οικοδομεί προφίλ Σαλβίνι. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ακολουθεί τον Τραμπ κατά πόδας. Βλέπει ότι δεν έχει τύχη και θέλει να εκπροσωπήσει τις αντι-συστημικές ακροδεξιές δυνάμεις στην Ελλάδα». Αυτά είπε, για να προσθέσει ευθύς αμέσως: «Βεβαίως περιορίζεται ο ζωτικός πολιτικός του χώρος και έχει μεγάλο ρίσκο γιατί πρέπει να πείσει από τον Μπαλτάκο και τον Βελόπουλο έως τον Καρατζαφέρη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη…».

(ΥΓ): Δεν θα προσπαθήσει να τους πείσει ο Καμμένος… Αυτή τη δουλειά την έχει αναλάβει ο γνωστός πρεσβευτής-Ύπατος Αρμοστής, ο οποίος, όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ πιο… πειστικός!