ΤΟ… ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Ως γνωστόν, η αριστερά έχει το… «ηθικό πλεονέκτημα» έναντι των αντιπάλων της. Και για να αποδειχθεί τούτο και στην πράξη, τα συριζόμουτρα εξέλεξαν πρώτον στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τον σύντροφο Κοτσακά, με 62 ψήφους.
Ο οποίος σύντροφος Κοτσακάς, ήταν γραμματέας Οργανωτικού του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1989-1993 και στενός συνεργάτης του… τρισμέγιστου Άκη Τσοχατζόπουλου.
Παμπόνηρος, την κοπάνησε από τους πρώτους το 2011 από το βυθιζόμενο πλοίο της πασοκικής κλεφτουριάς και το 2012 μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου αργότερα –με αρχηγική παρέμβαση- εξελέγη στη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Το 2015 ο Τσίπρας τον πρότεινε για την Πολιτική Γραμματεία, ενώ το 2016 ανέλαβε και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού. Και εις ανώτερα!
Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος:

«Ναι, συνεργάστηκα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ειδικά την περίοδο ’89- ’93, εκείνος ως γραμματέας του κόμματος κι εγώ ως γραμματέας Οργανωτικού. Ναι, συνεργάστηκα με τον κ. Τσοχατζόπουλο στις εσωκομματικές εκλογές του ’96 αλλά δεν είχα οποιαδήποτε σχέση με τα κυβερνητικά καθήκοντα του κ. Τσοχατζόπουλου και τις όποιες άλλες δραστηριότητες του…».

Δηλαδή, συνεργαζόταν με τον Τσοχατζόπουλο, δίπλα του γινόταν κανονική λεηλασία του δημοσίου χρήματος, αλλά αυτός δεν ήξερε τίποτα για το… φόνο! Εντάξει μεγάλε, μας έπεισες!

(ΥΓ): Ζήτω και ξαναζήτω το… ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς! Της… άσπιλης κι… αμόλυντης!