ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ Α.Τ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ  – 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ημέρες Δεκέμβρη του ’44 ζει η Αθήνα, με τη μόνη διαφορά ότι τώρα οι συμμορίτες βρίσκονται στην κυβέρνηση. Επίθεση, λοιπόν, με βόμβες μολότοφ έκαναν «άγνωστοι» τσογλανοκομμουνιστές στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου.  Από την επίθεση έχουν τραυματισθεί τέσσερις αστυνομικοί- τρεις εκ των οποίων διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος συνάδελφός τους είχε ελαφρύτερα τραύματα και δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες. Στην επίθεση μετείχαν περίπου πενήντα τσιπροκαμμενοτσογλάνια, οπλισμένα με ρόπαλα, που εκτός από τους τραυματισμούς που προκάλεσαν, πυρπόλησαν με μολότοφ την είσοδο του τμήματος, ένα λεωφορείο της αστυνομίας, δύο περιπολικά και δύο αυτοκίνητα πολιτών.

Εύλογη απορία: αλήθεια, πως κινήθηκαν επί τουλάχιστον μία ώρα (μέχρι να πάνε από τα Εξάρχεια στην Ομόνοια και να επιστρέψουν…) τα οπλισμένα τσογλάνια χωρίς να πάρει είδηση κανείς; Ή μήπως πήραν πολλοί χαμπάρι, ειδοποίησαν αρμοδίως, αλλά ήταν άλλες οι βουλές των κυρίων τους;

(ΥΓ) 1: Αστυνομικοί, μην πτοείστε! Την επόμενη φορά που θα κάνουν συγκέντρωση οι πατριώτες, βαράτε τους αλύπητα – όπως στην ΔΕΘ! Φυλάξτε καλά αυτούς που στέλνουν τα τσογλάνια τους και σας καίνε!   

(ΥΓ) 2: Αλήθεια, τι έγινε με τις… χιλιάδες ευρώ (αναδρομικά) που σας έταζε το συριζοψεκασμένο αληταριό πριν την ΔΕΘ; Τα πήρατε, τα πήρατε; Δεν τα πήρατε, ε; Φυλάξτε καλά τον Τσίπρα και τον Καμμένο και θα τα πάρετε του χρόνου, στις… 32 Αυγούστου!