ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ» ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ  

Σχεδόν 150.000 «προοδευτικοί», «αντιρατσιστές», και τα λοιπά, συμμετείχαν στην διαδήλωση «κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας», στο κέντρο του Βερολίνου.
Η διαδήλωση είχε την υποστήριξη του μεγαλύτερου μέρους της κυβέρνησης («υπέροχο μήνυμα» την χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών…), κομμάτων (από τους σοσιαλδημοκράτες μέχρι το κόμμα των καταδοτών της Στάζι…), οργανώσεων (κάθε λογής ανώμαλων, αλλά και προστατών της ακροαριστερής τρομοκρατίας, όπως η «Κόκκινη Βοήθεια») και ακροαριστερών σκουπιδιών.

Το κόμμα της φράου Μέρκελ δεν συμμετείχε, διότι όπως εξήγησε ο Γ.Γ. της οργάνωσης Βερολίνου:  «Αν σήμερα δημοκράτες πολιτικοί ή και υπουργοί βαδίζουν μέσα στην πόλη δίπλα σε ακροαριστερές οργανώσεις, αυτό είναι ή αφέλεια ή πολιτική ανευθυνότητα».

Σε κάθε περίπτωση, τζάμπα είναι ο «αντιρατσισμός», αφήστε που για πολλούς αποδίδει και κέρδη. Αλήθεια, αν δινόταν κι από ένα «προσφυγάκι» προς φιλοξενία σε κάθε συμμετέχοντα, πόσοι «αντιρατσιστές» θα εμφανίζονταν;

(ΥΓ): Αυτό το τελευταίο θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής σε «αντιρατσιστική» συγκέντρωση, μόλις θα γίνει στην Ελλάδα εθνικό κράτος! Κι εκεί θα δούμε πόσοι είναι οι πραγματικοί «αλληλέγγυοι» και πόσοι οι… μαϊμούδες!