ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

Άρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Σε συνέντευξή του σε γερμανικό περιοδικό, ένας Σύριος πρόσφυγας μιλάει για τις πραγματικές προθέσεις των προσφύγων που ήρθαν στη Γερμανία. Η συντάκτης του άρθρου άλλαξε το όνομά του σε «Paul» για την προστασία του.

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Στην πραγματικότητα,  οι περισσότεροι από αυτούς τους πρόσφυγες ήρθαν στην Ευρώπη γενικά και στη Γερμανία ειδικότερα, όχι επειδή η ζωή τους απειλείται, όχι επειδή  διώκονταν, καταπιέζονταν ή λόγω φυλετικής ή θρησκευτικής διάκρισης, (…) Ήρθαν εδώ για πολλούς άλλους λόγους», λέει ο Paul.

Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί με αυτό,  απαντά: 

«Ο πρώτος λόγος είναι καθαρά θρησκευτικός. Ο δεύτερος λόγος ο οικονομικός. Ήρθαν στη Γερμανία με την απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό ήθελε από αυτούς ο Θεός τους, ο μοναδικός Θεός (ο Αλλάχ).

Πιστεύουν ότι η θρησκεία του Θεού είναι το Ισλάμ  και ότι οι οπαδοί όλων των άλλων θρησκειών είναι άπιστοι και αξίζουν τον θάνατο».

«Η θρησκεία τους επιτρέπει σε έναν άνδρα να παντρευτεί μέχρι τέσσερις γυναίκες και να έχει πολλά παιδιά. Είναι επίσης γνωστό ότι οι περισσότεροι από τους πρόσφυγες είναι σουνίτες μουσουλμάνοι» προσθέτει.

«Κάνουν έναν απλό υπολογισμό, όντας πεπεισμένοι ότι η κατάσταση εδώ σε δύο με τρεις δεκαετίες θα αλλάξει εντελώς και θα είναι υπέρ τους».

Σύμφωνα με τον Paul όλα είναι σχετικά με την κυριαρχία στον Χριστιανισμό και την εξάλειψή του:

«Είναι πεπεισμένοι ότι έχουν την εντολή να διαδώσουν την πίστη τους, το Ισλάμ στην Ευρώπη, και να ανοίξουν όλες οι πόρτες, πράγμα καθόλου δύσκολο  γιατί οι πόρτες είναι ήδη ανοιχτές.

Απώτερη στόχευσή τους, είναι κάποια στιγμή, στο Βατικανό, να δείτε τη σημαία του Ισλάμ να κυματίζει από τον τρούλο του Αγίου Πέτρου, και να εξαφανίσει κάθε τι που θυμίζει Χριστιανούς ή Χριστιανισμό.»

Λέει επίσης ότι το μεγαλύτερο μέρος της μεταναστευτικής κρίσης  «ήταν οργανωμένο»:

«Ένας από τους λόγους ήταν η δημογραφική κρίση στη Γερμανία, η οποία λειτούργησε ως ώθηση για να σταλθούν άνθρωποι στη Γερμανία.

Ήταν σχεδόν συστηματικά οργανωμένη, επειδή συνεχώς επαναλαμβάνεται στην πολιτική ότι η Γερμανία χρειάζεται μετανάστες, επειδή οι περισσότερες ευρωπαϊκές κοινωνίες γερνούν και ο αριθμός των γεννήσεων αντιστρέφεται.

Οι πρόσφυγες γνωρίζουν πού πήγαν. Θέλουν να προκαλέσουν τη Γερμανία και την Ευρώπη. Οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι μόλις και μετά βίας υψώνουν τις φωνές τους ενάντια στους συντηρητικούς μουσουλμάνους  από φόβο».

Ο Paul ήταν στη Γερμανία για περίπου τρία χρόνια. Μόλις πρόσφατα έλαβε το δελτίο του ως αναγνωρισμένος πρόσφυγας για ένα έτος, με επικουρική προστασία. Ο Παύλος είναι ένας ψυχολόγος και έχει εργαστεί ως ειδικός πληροφορικής στην Συρία.

«Δυστυχώς, δεν μπορώ να ατενίσω με αισιοδοξία το μέλλον», λέει. «Έχω δει και ακούσει πολλά,  ξέρω τους συμπατριώτες μου και τους έχω ζήσει και εδώ. Το καλύτερο θα είναι αν η Γερμανία ενισχύσει τους νόμους και το σύνταγμα της, και δεν υποκύψει».

Αυτά δεν τα λέμε εμείς, αλλά ένας από τους «πρόσφυγες» που έχουν κατακλύσει Ευρώπη και Ελλάδα.

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων της Μέρκελ, αυτά τα αποτελέσματα φέρνει, όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι: «Είναι σαφές ότι η Άνγκελα Μέρκελ είχε υποτιμήσει τον κίνδυνο κοινωνικών εντάσεων τα τελευταία χρόνια όταν είχε διαβεβαιώσει ότι υπήρχε θέση για εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς τους ανθρώπους στη Γερμανία».

Οι άνθρωποι αυτοί είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούν και δεν θέλουν να «ενσωματωθούν» στις ευρωπαϊκές κοινωνίες…

Ευρώπη ξύπνα, είναι ΗΔΗ αργά!