ΑΛΗΤΕΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»! NEWSWEEK: ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 5ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ένα άρθρο-φωτιά για τους «αλληλέγγυους» αληταράδες, δημοσίευσε το περιοδικό Newsweek. Το άρθρο αναφέρεται στην κόλαση της Μόριας και στους βιασμούς ακόμα και μικρών παιδιών, που λαμβάνουν χώρα εκεί!

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, από τα μέσα Μαΐου τα περιστατικά σεξουαλικής βίας έχουν πολλαπλασιαστεί τόσο στη Μόρια, όσο και στον πρόχειρο καταυλισμό που έχει στηθεί γύρω από το hot spot.

Όπως βεβαιώνει ο συντονιστή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Ντέκλαν Μπάρι, οι γιατροί της ΜΚΟ αντιμετωπίζουν ένα θύμα βιασμού κάθε εβδομάδα, ενώ από τον Μάιο μέχρι σήμερα έχουν αντιμετωπίσει τουλάχιστον 21 τέτοια περιστατικά.
Τα θύματα των συστηματικών βιασμών είναι γυναίκες, άνδρες και παιδιά, με τουλάχιστον 10 από τα περιστατικά να αφορούν ανήλικα αγόρια και κορίτσια, δύο εκ των οποίων είναι ηλικίας 5 ετών!

Μάλιστα, δεν βιάζονται μόνο τα ασυνόδευτα ανήλικα, αλλά κι αυτά που έχουν μαζί τους γονείς τους – αν τα αφήσουν για λίγο μόνα!
Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Μπάρι, «σε μια περίπτωση ήταν ένας πατέρας που μόλις είχε φύγει από τη σκηνή του για να πάρει φαγητό. Και μόλις επέστρεψε βρήκε το παιδί του να είναι κακοποιημένο σεξουαλικά»!

Επίσης, συμμορίες «προσφύγων» πληρώνουν ανήλικα ηλικίας 12-13 ετών, σε περίπτωση που δεν μπορούν να τα βιάσουν. Όπως δήλωσε στο περιοδικό 21χρονος «τους άκουσα να λένε «αγόρασα χθες το βράδυ ένα κορίτσι»».
Αυτός είναι ο «παράδεισος» του «αλληλέγγυου» αμερικανοκομμουνιστικού αληταριού, στον οποίον χειραγωγούνται να έρθουν οι δυστυχείς όλου του κόσμου!